"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Παπαστεργίου : Δεν θα κάνουμε απολογισμό πεπραγμένων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου σχετικά με τον προεκλογικό του αγώνα ανέφερε χαρακτηριστικά στη Ράδιο Λέσχη : « Δεν θα μπούμε σε κοκορομαχίες με τους αντιπάλους μας, το έχει βαρεθεί ο κόσμος αυτό. Δεν θα κάνουμε απολογισμό πεπραγμένων γιατί τα έχουμε κατά καιρούς παρουσιάσει στον κόσμο, θα γίνει μόνο η γνωστή κεντρική προεκλογική ομιλία.»

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βεβαια εμενα μου ακουγεται περισσοτερο: “παμε κρυπτομενοι να παραμεινουμε στην εξουσια.” Και ειναι Απολυτως λογικο Δημαρχε!
    Για να κανεις απολογισμο πεπραγμανων πρεπει να υπαρχουν πεπραγμενα. Αλλιως τι να πεις, κινδυνευεις να εκτεθεις.
    Δημαρχε εχεις επιλεξει σταθερα το φανταχτερο περιτυλιγμα και ας ειναι το περιεχομενο κενο. Σου αρκει το να φαινεται ή το να ακουγεται κατι και ας μην υφισταται καν.
    Δεν εισαι Δημαρχος εσυ, ο Χουντινι εισαι!
    Σε παραδεχομαι!

  2. Αγαπητέ φίλε Δημήτρη,δήμαρχε Τρικκαίων.
    Είμαι αντίθετος στο να μην κάνεις απολογισμό πεπραγμένων,διότι αυτά που έκανες εσύ και οι συνεργάτες σου είναι πολλά και θετικά γιά την πόλη μας.
    Ως πραγματικός φίλος (που λέει πάντα την αλήθεια) θα σε πω τι δεν έκανες, εσύ και οι τρεις τουλάχιστον προηγούμενοι δήμαρχοι,γιαυτό δεν …ξαναβγήκαν.
    1.Δεν έστρωσαν με άσφαλτο την Στρατηγού Σαράφη και πάμε σαν να χάλασαν τα αμορτισέρ μας.
    2.Αγνόησαν ότι οι οδοί Ηρώων Αλβανικού Μετώπου και 28ης Οκτωβρίου, είναι οι φαρδύτερες, κεντρικότερες και πιο πράσινες,που υπάρχουν στην πόλη.Είναι άξιο σημείωσης ότι τα 30!!! τελευταία χρόνια η πόλις δεν έχει ρίξει ούτε μία …δραχμή, μηδέ ευρώ εκεί.Βασιλιάς της περιοχής είναι η βρώμα και τα σκουπίδια.Κάθε δε παρουσία δημάρχου, θεωρείται από τους “ντόπιους”ύποπτη μέχρις αποδείξεως τουναντίον.
    3.Δεν εξαφάνισες από την πόλη την σύγχρονη μάστιγα που λέγεται απορρίμματα, με τον …έξυπνο τρόπο της βύθισης προσωρινώς και εκμετάλλευσής τους για ενέργεια,αργότερα.
    Πρόταση μου.*Προλαβαίνεις να κάνεις μερικά και τα άλλα, να τα εντάξεις στο προσεχές πρόγραμμά σου,οπωσδήποτε.Και δεσμευτικά.
    *Φρονώ ότι όταν κρίνεις κάποιον ή κάτι, έχεις μία αντιπρόταση.Αλλιώς αυτοχαρακτηρίζεσαι ως…αντιπολίτευση!!!Φευ.

  3. Τί να πει;
    Για τη στάση δροσιάς;
    Το γκαβό λεωφορείο ? :
    Το ελεύθερο wi-fi;
    Τις βαρκάδες στο Ληθαίο;
    Τους μπογιατισμένους ποδηλατόδρομους;
    Τα ταξίδια στο εξωτερικό;
    Το ντελίβερι πιστοποιητικών;
    Μας αποστόμωσες Δήμαρχε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης