"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

Παπαστεργίου: Η πλειοψηφία αποφάσισε την μετακίνηση του αγάλματος του Στρ.Σαράφη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Για τις αντιδράσεις που προκαλεί η μετακίνηση του αγάλματος του Στρατηγού Σαράφη στην Κεντρική πλατεία Τρικάλων, που θα γίνει λόγω της ανάπλασής της, μίλησε στη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου αναφέροντας τα εξής: 

Οι οργανώσεις που αντιδρούν για το άγαλμα του Στρατηγού Σαράφη καλώς να ορίσουν.

Με την απλή αναλογική των εκλογών του ’19, η δημοτική αρχή που εξελέγη με την πλειοψηφία των δημοτών, αποφάσισε κάτι. Στα καθεστώτα που αυτές οι οργανώσεις αγαπάνε, διοικούν οι μοναρχίες, οι ολιγαρχίες και οι δικτάτορες. Στις δημοκρατίες λοιπόν, λειτουργούν τα πράγματα διαφορετικά.

Αν αυτό που αποφάσισε η πλειοψηφία, το να μετακινηθεί μερικά μέτρα το άγαλμα, δεν τους αρέσει, τότε ας πάνε στις χώρες που έχουν τα καθεστώτα που αγαπάνε.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απειλεί ότι θα μας εκπατρίσει όλους ο βαρώνος των Τρικάλων Δημήτρης Παπαστεργίου για να εφαρμόσει και εδώ τη δημοκρατία που αγαπάει, τη “δημοκρατία” των ολιγαρχών, των mediaρχών και των “δηθενάδων” του.
    Ας μάθει ότι ο στρατηγός θα μείνει εκεί που βρίσκεται 30 χρόνοα τώρα και γρήγορα θα στηθεί απέναντι του και ο “φανοστάτης” του Άρη.

  2. Κάνεις λάθος Δήμαρχε… Η πλειοψηφία αποφάσισε να σε κάνει Δήμαρχο.. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι συμφωνεί με όλες τις επιλογές σου, πολύ δε περισσότερο όταν αυτές οι επιλογές διακατέχονται από αυταρχισμό, εγωπάθεια και δείχνουν πόσο ανιστόρητος είσαι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης