"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Παπαστεργίου : Ναι στην κατάργηση των διοδίων, που δημιουργούν αδικίες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την αλληλεγγύη του στο ζήτημα των προβλημάτων που ανακύπτουν για τους πολίτες περιοχών του Ν. Λάρισας και Ν. Μαγνησίας από τα διόδια, εξέφρασε χθες ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου μετείχε σε σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχ. Μπέος, με αφορμή τραγικό τροχαίο δυστύχημα – ακόμη – που συνέβη προ μηνών στην ΠΕΟ Βόλου Λάρισας. Αιτία της σύσκεψης, το υψηλό κόστος των διοδίων στη διαδρομή Λάρισα – Βόλος, αλλά και η ύπαρξη και λειτουργία 4 σταθμών διοδίων στη Θεσσαλία. Ο κ. Παπαστεργίου επεσήμανε ότι είναι πολύ σημαντικό ζήτημα η ασφάλεια των πολιτών και εξέφρασε την αλληλεγγύη του Δήμου Τρικκαίων στη συγκεκριμένη κατάσταση, παρ’ όλο που προς το παρόν δεν υπάρχουν σταθμοί διοδίων στα όριά του.
Στη χθεσινή σύσκεψη μετείχαν οι δύο αντιπεριφερειάρχες Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη και Αργ. Κοπάνας, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Γ. Κωτσός, ο δήμαρχος Τεμπών Κωνσταντίνος Κολλάτος, ο δημοτικός σύμβουλος Λάρισας Νέστορας Αντωνίου, ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Καρδίτσας Σωτήρης Αντωνίου, όπως και οι δήμαρχοι Αλμυρού Δημ. Εσερίδης και Ρ. Φεραίου Δημ. Νασίκας.
Η απόφαση της σύσκεψης ήταν, η κατάθεση πρότασης προς την κατεύθυνση της κατάργησης των διοδίων, που δημιουργούν αδικίες Πανθεσσαλικά και Πανελλαδικά. Θα συσταθεί επιτροπή, η οποία θα καταλήξει σε συγκεκριμένη πρόταση, που θα κατατεθεί στον αρμόδιο υπουργό Γ. Σταθάκη, μετά από ραντεβού που θα κλειστεί.

Από το γραφείο Τύπου
*φωτο magnesianews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης