"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΤΟΣ Ο SFOUGKOPODARIUS (ΣΦΟΥΓΚΟΠΟΔΑΡΙΟΥΣ )

lafarm

Σχετικά άρθρα

PAPAS PR

 

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε σε πολλούς «ευαισθητοποιημένους», η συμβολική πράξη του Πάπα Φραγκίσκου να πλύνει και να φιλήσει τα πόδια  προσφύγων, μεταξύ των οποίων και οι γνωστοί εντόπιοι  εκφραστές του «ανθρωπισμού» σύμφωνα πάντα με τα δικά τους αντιληπτικά κριτήρια. Ήθελα να ρωτήσω, τώρα ανακάλυψαν ότι ο Πάπας όπου πηγαίνει, για λόγους καθαρά εθιμοτυπικούς, του αραδιάζουν μία ντουζίνα  άτομα στην σειρά και επαναλαμβάνει την ίδια σκηνή μιμούμενος υποτίθεται τον Ιησού όταν κατά την νύχτα του δείπνου έπλυνε τους πόδας των δώδεκα μαθητών. (κατά Ιωάννην (ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 13) «4 γερεται κ το δεπνου κα τθησι τ μτια, κα λαβν λντιον διζωσεν αυτν.  5 ετα βλλει δωρ ες τν νιπτρα, κα ρξατο νπτειν τος πδας τν μαθητν κα κμσσειν τ λεντίῳ ν διεζωσμνος.». Αφού δεν τους βγήκε το επιχείρημα περί του ΞΕΝΙΟΥ ΔΙΑ, βρήκαν επιχειρηματικό αποκούμπι στον Πάπα. Θα τους πρότεινα να ανατρέξουν στο βιογραφικό του Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο και νυν Φραγκίσκου Α’, και στο ένοχο παρελθόν του στην Αργεντινή κατά την διάρκεια της περιόδου της  εγκληματικής χούντας του στρατηγού Βιντέλα που κόστισε την ζωή σε χιλιάδες αριστεριστές. Αποκαλύψεις ανατριχιαστικές, που μαρτυρούν και αποδεικνύουν, ότι πρόκειται περί ενός σκοτεινού και διαβεβλημένου προσώπου, που κατηγορήθηκε στο παρελθόν για αξιόποινες πράξεις.  Θα το σκεφτόταν πολύ αν θα τολμούσαν να τον προβάλλουν ως πρότυπο ανθρωπιστού και να υποκλιθούν στην τάχα συγκινητική «έμπρακτη ενέργεια ταπείνωσης».

Παραθέτω μία σειρά από φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για μια καθαρώς εθιμοτυπική πράξη θεατρινισμού την οποία επαναλαμβάνει σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Αλλα ο ΠΑΠΑΣ δεν φιλάει μόνον πόδια αλλά και χέρια.

Κοιτάξτε στην επόμενη φωτογραφία ποιους προσκυνάει δια χειροφιλήματος. Και αν δεν του γνωρίζετε να σας τους συστήσω. Είναι ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ ο Χένρι Κίσινγκερ,  ο John Rothschild… και η υπόλοιπη κομπανία.

 

PAPAS

Ήθελα να ξέρω δεν σκέφτονται λιγάκι πριν εκφράσουν τις ευαισθησίες τους.  Μόνον να εξακοντίζουν απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του καθενός που έχει διαφορετική άποψη από την δική τους.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

ΜΑΚΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης