"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Παράδοση κοντέινερ σε οικογένεια στο Ροπωτό-Μιχαλάκης: Υποχρέωσή μας να βρισκόμαστε στο πλευρό του κάθε συμπολίτη που χρειάζεται βοήθεια

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην παράδοση ενός κοντέινερ σε οικογένεια στο Ροπωτό, ώστε να καλύψει τις στεγαστικές της ανάγκες, προχώρησε το πρωί της Παρασκευής ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.
Μετά την πυρκαγιά που προκάλεσε την ολοσχερή καταστροφή της οικίας της, ο Αντιπεριφερειάρχης ενεργοποιήθηκε άμεσα και επικοινώνησε με την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ζητώντας την παραχώρηση ενός κοντέινερ από την εταιρία, για να καλυφθούν οι ανάγκες της οικογένειας. Η ανταπόκριση της εταιρείας ήταν θετική, με το κοντέινερ να φτάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα και να εγκαθίσταται σήμερα το πρωί, με το παρών να δίνει ο Χρήστος Μιχαλάκης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γιάννη Λαμπρογεώργο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης δεν έκρυψε την χαρά του που μπόρεσε να βρεθεί αυτή η άμεση λύση σημειώνοντας πως «είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μπορούμε και συνδράμουμε ώστε να καλυφθούν οι στεγαστικές ανάγκες συνανθρώπων μας. Είναι υποχρέωσή μας να βρισκόμαστε στο πλευρό του κάθε συμπολίτη που χρειάζεται βοήθεια. Είναι και ο δικός μου προσωπικός ηθικός κώδικας, που δεν μου επιτρέπει να μην προσπαθήσω να βρω λύσεις, όπου μου δίνεται η δυνατότητα και μπορώ, ώστε να ανακουφιστεί μία οικογένεια.
Ένας κώδικας που μοιράζομαι με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, ο οποίος με συντονισμένες ενέργειες έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πλέγμα προστασίας πάνω από όλους τους συμπολίτες που έχουν ή βρίσκονται σε ανάγκη. Μέσα από την υλοποίηση συγκεκριμένων προγραμμάτων κοινωνικής στήριξης, αλλά και με προσωπικές παρεμβάσεις όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΤΕΡΝΑ για την θετική ανταπόκριση στο αίτημα για την παραχώρηση του κοντέινερ, δείχνοντας την ευαισθησία της εταιρίας σε τέτοια γεγονότα, και εύχομαι το συντομότερο δυνατό αυτοί οι άνθρωποι, παρά τις δυσκολίες, να βρεθούν και πάλι κάτω από το δικό τους κεραμίδι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης