"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.2 C
Trikala

Παρέμβαση Νίκου Γουγουλάκη και Απόστολου Γκατζιού

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παρέμβαση αναφορικά με την οργάνωση εκδήλωσης για οργανωτικά ζητήματα έκαναν οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων

O Νίκος Γουγουλάκης για την θέση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου  Τρικάλων | www.fatsimare.gr

Nίκος Γουγουλάκης :

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

            Δράττομαι της ευκαιρίας, αναφορικά με την κοινή εκδήλωση, η οποία καθιερώθηκε να διοργανώνεται από τους υποψηφίους Προέδρους του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων την προπαραμονή της εκλογικής διαδικασίας, να σας ενημερώσω για τα ακόλουθα:

1) Επί της αρχής τυγχάνει της συναίνεσής μου η πραγματοποίηση της εκδήλωσης, γεγονός, άλλωστε, το οποίο έχω εκφράσει, ήδη, ρητά κατά την πραγματοποιηθείσα, την 21η.10.2021, Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.

2) Ωστόσο, κατά την ταπεινή μου άποψη, φρονώ ότι ο ορισμός του τόπου και του χρόνου πραγματοποίησης της εκδήλωσης αυτής, δηλαδή την ερχόμενη Παρασκευή, 26.11.2021, δεν νοείται να λαμβάνει χώρα με αποστολή email ή μηνυμάτων, αλλά απαιτεί τη φυσική παρουσία των υποψηφίων Προέδρων, ώστε να εξασφαλιστεί η διαλογική συζήτηση και η λήψη της σχετικής απόφασης επί των οργανωτικών ζητημάτων και λεπτομερειών σχετικά με την πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης.

3) Ανέμενα και αναμένω, ως είθισται εκ παραδόσεως και εθιμικώ δικαίω στην εκλογική διαδικασία του Δικηγορικού Συλλόγου μας, την ουσιαστική όχλησή μου  από τον συνυποψήφιό μου, με όρους θεσμικούς ως προς την ιδιότητά μου ως Προέδρου του Συλλόγου μας, ενέργεια η οποία θα στόχευε στην κατ΄ ιδίαν συνάντησή   μου με τον συνυποψήφιό μου στα γραφεία του Συλλόγου μας, η οποία έως σήμερα δεν έχει πραγματωθεί για λόγους που δεν  ανάγονται στο πρόσωπό μου.

4)Τέλος, επιτρέψτε μου να προβώ στην παρατήρηση, ότι  από την ανάγνωση της τεθείσας, από τον συνυποψήφιό μου, σημείωσης σχετικά με τη διοργάνωση της κοινής εκδήλωσης, διαβλέπω όχι μόνο διάθεση αποφυγής μίας τέτοιας κοινής εκδήλωσης και, βέβαια, όχι από δική μου υπαιτιότητα, αλλά και ενδεχόμενης πρόφασης για την πραγματοποίηση αυτοτελών εκδηλώσεων, γεγονός το οποίο προσδοκώ να διαψευστεί, καθώς ο χρόνος είναι επαρκής για την οργάνωση κοινής εκδήλωσης των υποψηφίων Προέδρων.

Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Νικόλαος Γουγουλάκης

Υποψήφιος πρόεδρος στον Δικηγορικό Σύλλογο ο Απ. Γκατζιός – Sportrikala.gr

Απόστολος Γκατζιός :

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,
Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα σήμερα το mail που απέστειλε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων προς τα μέλη, σχετικά με την κοινή
εκδήλωση η οποία όπως αναφέρει ορθά καθιερώθηκε να διοργανώνεται από
τους υποψηφίους Προέδρους του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων την προπαραμονή της εκλογικής διαδικασίας, και έχω με την σειρά μου να σας ενημερώσω
για τα εξής :


1.- Καταρχήν ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΡΗΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙΣΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 21-10-2021, ΤΗ ΡΗΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ πραγματοποίηση της κοινής εκδήλωσης.


2.- Πρέπει να υπενθυμίσω στον κ. πρόεδρο ότι την πρωτοβουλία για την
διοργάνωση της κοινής εκδήλωσης είχε πάντοτε ο εκάστοτε πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, ο οποίος καλούσε τους υποψήφιους προέδρους να συμμετάσχουν, εφ όσον το επιθυμούσαν, στην εκδήλωση και μάλιστα ο εκάστοτε πρόεδρος αναλάμβανε και τα σχετικά με την διοργάνωση.
(Ας απαντήσει ο κ. πρόεδρος στο ερώτημα ποιος είχε την πρωτοβουλία για την
διοργάνωση της εκδήλωσης στις αρχαιρεσίες που έγιναν το έτος 2014, που ήταν
και ο ίδιος υποψήφιος ;).


Παρά ταύτα, και παρά το ότι γνώριζε ο κ. πρόεδρος ότι συναινώ στην διοργάνωση κοινής εκδήλωσης, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑ αν συναινώ και ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΛΗΘΗΚΑ από τον κ. πρόεδρο, προκειμένου να διοργανώσουμε από κοινού την εκδήλωση και ως εκ τούτου η προσπάθεια να επιρρίψει την ευθύνη σε μένα είναι τουλάχιστον ανεπιτυχής.


3.- Επειδή ο κ. πρόεδρος επιθυμεί την φυσική παρουσία μου : «ώστε να εξασφαλιστεί η διαλογική συζήτηση και η λήψη απόφασης επί των οργανωτικών ζητημάτων και λεπτομερειών σχετικά με την πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης», θα επισκεφθώ αύριο τον κ. πρόεδρο και θα συμφωνήσω στην πρότασή του για διοργάνωση κοινής εκδήλωσης, αν φυσικά κάνει τέτοια πρόταση.


Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Με εκτίμηση,
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Απόστολος Χρ. Γκατζιός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης