"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Παραδόθηκαν ρούχα και τρόφιμα στους πρόσφυγες στο Κουτσόχερο από τους Συλλόγους Γυναικών και Μεταναστών Οιχαλίας και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

koutsoxero-

Την αμέριστη συμπαράσταση για το δράμα τους αλλά και την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο κατέθεσαν σήμερα από κοινού οι Σύλλογοι Γυναικών και Μεταναστών της Οιχαλίας.

Με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Μιχαλάκη αλλά και του Δημάρχου Φαρκαδόνας, οι Σύλλογοι της Οιχαλίας βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στον προσφυγικό καταυλισμό Κουτσοχέρου και παρέδωσαν τα ρούχα, τα υποδήματα και τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν.

prosfyges rouxa

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών τοποθέτησαν κατάλληλα στον χώρο όλα τα είδη που συγκέντρωσαν, τα οποία στην συνέχεια και με την βοήθεια τόσο του κ. Μιχαλάκη, όσο και του Βασίλη Σακελλαρίου (Μαύρος), της κ. Σπυριδούλας Καψάλη και του Δημοτικού Συμβούλου Φαρκαδόνας κ. Ευάγγελου Ζαφείρη (Ράμπο),  διανεμήθηκαν πρώτα στις ευπαθείς ομάδες και μετά σε όλους τους ανθρώπους που βιώνουν έντονα το δράμα της επιβίωσης.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, τα μικρά παιδάκια έχουν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους την απορία για τις δραματικές στιγμές που βιώνουν καθώς και τις μητέρες που προσπαθούν να επιλέξουν το μέγεθος του ρουχισμού που τους ταιριάζει.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

 

oichalianews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης