"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.4 C
Trikala

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Καλιτζάκης

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Ο Γιάννης Καλιτζάκης παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά απο την τεχνική ηγεσία της Κ19 του ΑΟΤ και έτσι ακολουθεί τον Βάντσικ στον δρόμο της εξόδου απο τους «κυανέρυθρους».

Οι λόγοι της παραίτησης δεν έγιναν γνωστοί αλλά πιθανότατα έχουν να κάνουν με τον παραγκωνισμό του στην νέα τάξη πραγμάτων στον ΑΟΤ.

Σε γραπτή δήλωση του σημειώνει: “ Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιαλιά που με έφερε στην πόλη των Τρικάλων και γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και έκανα φίλους που θα μου μείνουν σε όλη μου την ζωή και στην καρδιά μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα για την δυνατότητα που μου έδωσαν να εργαστώ στις ακαδημίες της ομάδας. Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες που είχα στην ΠΑΕ, τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα στα Τρίκαλα και ιδιαίτερα τους γονείς οι οποίοι μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της Κ19 , στα παιδιά των ακαδημιών για την συνεργασία που είχαμε και θα τους έχω για πάντα στην καρδιά μου. Θα ήθελα να πω ότι οι ομάδες χτίζονται μέσα από τις υποδομές. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά μέσα από τον Α.Ο. Τρίκαλα να διακριθούν στην ζωή τους. Για μια ακόμη φορά ευχαριστώ τον κ. Γιαλιά και εύχομαι ολόψυχα να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει. Τέτοιους ανθρώπους το Ελληνικό ποδόσφαιρο τους χρειάζεται.» Με τιμή Γιάννης Καλιτζάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης