"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14 C
Trikala

Παραιτήθηκε ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παραιτήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 5 Ιανουαρίου ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Τρικάλων Παναγιώτης Τσιάρας. Υπέβαλλε την παραίτησή του και από μέλος της νομαρχιακής επιτροπής, στα υπόλοιπα μέλη της. Είχε εκφράσει διαφωνίες στο Διαρκές Συνέδριο για παραγκωνισμό των ΝΕ ανά τη χώρα, είχε υποβάλλει αίτηση στον ΣΥΡΙΖΑ για ένταξη στο ψηφοδέλτιό του στα Τρίκαλα,  ενώ στο κείμενό του βασικά αναφέρει ότι χρειάζεται γενικότερη προοδευτική διακυβέρνηση.
Η παραίτηση έγινε πριν ακριβώς αρχίσει η διαδικασία για την προεκλογική περίοδο και, ουσιαστικά, για τα βασικά: ψηφοδέλτιο, χώροι προβολής κ.λπ., της συνεργασίας Πρασίνων – ΔΗΜΑΡ, που συμφωνήθηκε προχθές.
Ετσι οι της ΔΗΜΑΡ στα Τρίκαλα θα πρέπει να ανασυγκροτηθούν από σήμερα, που θα ξανασυνεδριάσει η νομαρχιακή επιτροπή. Αναμένεται, επίσης, η δημοσιοποίηση της επιστολής παραίτησης, αλλά και τι θα αποφασίσουν τα μέλη της ΔΗΜΑΡ, με δεδομένο ότι ούτε ο Γ. Κυρίτσης – με τον οποίον είχε έντονη διαφωνία προ μηνών ο Π. Τσιάρας – ούτε ο τέως, πια, γραμματέας θα μετάσχουν στο ψηφοδέλτιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης