"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ

lafarm

Σχετικά άρθρα

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΙΜΤΣΑΣ

Χρήστος Γκίμτσας: Μάλλον θέλουν να μας τρελάνουν!


Οι Ελληνες πολιτικοί, συλλήβδην, έδειξαν έκπληκτοι για τα πολιτικά γεγονότα που συνέβησαν στις ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες, τα χαρακτήρισαν ‘’πρωτοφανή’’ και δήλωσαν με κάθε τρόπο την συμπαράστασή τους στην δημοκρατία και τους θεσμούς της Αμερικής.


Την ‘’δολοφόνο των λαών’’, για κάποιους απ΄ αυτούς, σε κάποιες προηγούμενες εποχές. Κάποιος πρέπει να τους πει, πως η υποκρισία τους, περισσεύει.

Αγανακτισμένοι και απεργοί ενάντια σε βία και Μεσοπρόθεσμο - Κοινωνία |  News 24/7


Αν ρίξει κανείς μια ματιά στην πρόσφατη Ελληνική ιστορία, θα δει και θα θυμηθεί, ότι η βία πρωτόγονων και αφιονισμένων ανθρώπων εναντίον της κοινωνίας και των θεσμών και της δημοκρατίας, δεν αποτελεί καινοφανές προνόμιο των ΗΠΑ.


Επί των ημερών μάλιστα των σημερινών Ελλήνων πολιτικών και των προσφάτων κυβερνήσεων, σ΄ αυτήν την πατρίδα, ζήσαμε ανάλογες εκδηλώσεις παρόμοιας καταστροφικής βίας από παθιασμένους και τυφλωμένους πολιτικά ανθρώπους.


Δεν έσταξαν όμως ούτε ένα δάκρυ οι πολιτικοί μας για την κινδυνεύουσα κατά καιρούς Ελληνική Δημοκρατία από τέτοιου είδους τις εκδηλώσεις.

Απεναντίας πολλοί απ’ αυτούς, προκάλεσαν η υποδαύλισαν τις καταστροφικές ‘’δίκαιες πολιτικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας’’ τυφλωμένων , ακραίων ανθρώπων κάτι που έκανε και ο πρόεδρος Τράμπ,
ελπίζοντας όλοι τους, σε πολιτικά αργύρια, μέσα από εθνικές καταστροφές.


Ας τους θυμίσουμε και ας θυμηθούμε και εμείς ανάλογες καταστροφικές συμπεριφορές, σαν αυτές έξω και μέσα στο Αμερικανικό Καπιτώλιο, από την πρόσφατη Ελληνική πραγματικότητα, για να μην νομίζουν τουλάχιστον οι Αμερικανοί πως έχουν..αποκλειστικότητα, αφήνοντας τον φωτογραφικό φακό να μιλήσει. Γιατί όπως λένε «μια φωτογραφία , χίλιες λέξεις»

Christos.gim@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης