"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Παρδάλης: «Στο χείλος του γκρεμού ο ΑΟΤ»

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

«Η κατάσταση είναι κακή έως απελπιστική. Τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο. Πρέπει να βρεθεί ένας μεγαλομέτοχος για να πάρει το σωματείο. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Μέχρι τις 22 Αυγούστου πρέπει να καλυφθούν άμεσα οι υποχρεώσεις , εγγυητική, προκαταβολές, δελτία.
Έχει κατατεθεί όλος ο φάκελος και περιμένει η διοικούσα επιτροπή να ανοίξει ο λογαριασμός. Προηγούνται τα μέλη και από κει και πέρα είναι ελεύθερη η αγορά των μετοχών.
Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι φιλολογικά. Ο κ. Κουτσούρης πήγε στον Πλεξίδα, ο κ. Κατσιγιάννης ενδιαφέρθηκε, χθες διάβασα το όνομα του κ. Παππά. Αυτά που έχω δεν είναι χειροπιαστά. Ο κ. Κατσιγιάννης έχει προθέσεις όχι για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου. Ενδεχομένως να βρεθούν και κάποιοι Τρικαλινοί να βάλουν κάποια χρήματα να προχωρήσει η ομάδα.
Οι παίκτες καλή τη πίστη κατεβήκαν στις προπονήσεις και τους ευχαριστώ για αυτό. Αυτή η κατάσταση δεν έχει ξανασυμβεί. Την αδυναμία του κ. Κουτσούρη την είχαμε δει και παλαιότερα και πιστέψαμε πως με τις δεσμεύσεις θα τα είχε καταφέρει. Η Κέρκυρα και η διένεξη με τον κ. Κατσιγιάννη έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι παθιασμένος με την ομάδα αλλά υπερεκτίμησε τις δυνατότητες του.
Για να τραβάμε αυτό που τραβούσαμε όχι (σ.σ για το αν ενδιαφέρονται να αναλάβουν την ομάδα). Ποιος θα καταθέσει το μετοχικό κεφάλαιο; Σαν διοίκηση πέρυσι δεν είχαμε παράπονο αλλά υπήρχαν φίλαθλοι που γύρισαν την πλάτη και δεν πήραν διαρκείας. Δεν οργανώθηκε και ένα τμήμα εμπορικό φέτος. Ενός κακού μύρια έπονται.

Το θέμα δεν είναι ο Παρδάλης, ο Παναγιώτου, ο Τρικαλιώτης και να βάζει λίγο από δω, ο ένας λίγο ο άλλος.
Εμείς δεσμευόμαστε σαν ερασιτέχνης πως όπως μπορούμε θα βοηθήσουμε. Κάνουμε έκκληση σε οποιοδήποτε Τρικαλινό και αν μαζευτεί ένα ικανό ποσό να τρέξει η ομάδα και θα δούμε. Πρέπει να συστρατευτούν και οι αυτοδιοικητικοί. Όλοι πρέπει να συνδράμουν. Να γραφούν μέλη, να πάρουν μετοχές. Είναι γωνιακό μαγαζί λένε όλοι. Πιο είναι γωνιακό μαγαζί.

Υπάρχουν χωριά με μετοχικά κεφάλαια και τα Τρίκαλα είναι πουθενά. Δεν έχω να μεταβιβάσω καμία ομάδα στον Πλεξίδα η διοικούσα επιτροπή είναι αρμόδια . Όποιος έρθει και πάρει το μετοχικό κεφάλαιο θα είμαι μαζί του. Άσχετα αν συμφωνώ η διαφωνώ. Να αφήσουμε τις εσωστρέφειες. Ο ΑΟ Τρίκαλα είναι στο χείλος του γκρεμού».

Sportrikala.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης