"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Παρεμβάσεις του ΠΑΜΕ Τρικάλων κατά των πλειστηριασμών

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Καλούμε  την εργατική τάξη, τις φτωχές εργατικές και λαϊκές οικογένειες σε αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που ρημάζει στην κυριολεξία το βιος των φτωχών οικογενειών προς όφελος των τραπεζιτών και των αρπαχτικών.
Να μην συμβιβαστεί κανείς με τη φοροληστεία και το χαράτσωμα που καταληστεύουν το λαϊκό εισόδημα. 

Αγωνιστικές παρεμβάσεις ενάντια σε πλειστηριασμούς
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κάνει ένα βήμα παραπάνω. Διαλύει ουσιαστικά την όποια παρεχόμενη προστασία υπήρχε στην πρώτη κατοικία. Κάνει παζάρια με τους τραπεζίτες για να καταργήσει τελείως ή να ρίξει σε πολύ χαμηλό επίπεδο τα κριτήρια προστασίας της πρώτης κατοικίας.
Κανείς δεν είναι μόνος του απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ «μέσα από τα συνδικάτα μας, στους τόπους δουλειάς, μέσα από τις Λαϊκές Επιτροπές στις γειτονιές, έτσι ώστε κανένα σπίτι εργατικής – λαϊκής οικογένειας να μην πέσει στα χέρια τραπεζίτη.
Οι κατασχέσεις χρημάτων για χρέη θα διευρυνθούν. Επιπλέον, οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα αφορούν και στην πρώτη κατοικία, θα γίνονται τρεις φορές τη βδομάδα (αντί μίας που ίσχυε μέχρι τώρα) και θα δίνεται η δυνατότητα στους τραπεζικούς ομίλους να εκχωρούν τα λεγόμενα “κόκκινα” δάνεια σε εταιρείες – κοράκια προκειμένου να προχωρούν άμεσα σε εκποίηση περιουσιών μαζί με τους τραπεζίτες! 
Οι εκπρόσωποι των σωματείων κάλεσαν σε νέες αγωνιστικές παρεμβάσεις ενάντια στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς: 
● Την Τρίτη 7 Νοέμβρη , στις 11 το πρωί , στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων παράσταση διαμαρτυρίας και περιοδεία ενημέρωσης σχετικά με τα αιτήματα διεκδίκησης των σωματείων σχετικά με τις κατασχέσεις
●  Την Τετάρτη 8 Νοέμβρη, στις 3:30μμ, στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων,  συγκέντρωση διαμαρτυρίας ( την ώρα που είναι προγραμματισμένοι  πλειστηριασμοί) 
Από τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς έχουν οριστεί υπεύθυνοι  για τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς όπου κάθε εργαζόμενος, άνεργος, συνταξιούχος μπορεί να απευθυνθεί για την παροχή συμβουλών που είναι απαραίτητες, κύρια όμως για την οργάνωση της πάλης και το συντονισμό.
Τα τηλέφωνα καθημερινής επικοινωνίας είναι: 
6973609128- 6989783530- 6973603270
6932154411- 6934276468-  6983752050

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης