"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Παρθένης για Σκρέκα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την απάντηση του στην ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Σκρέκα για τις μετακινήσεις προσωπικού έδωσε μιλώντας  στη Λέσχη 97,6 ο διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Παρθένης:

« Μιλάει ο κ. Σκρέκας για κομματικά κριτήρια στις μετακινήσεις, ενώ υπάρχουν πολλά στελέχη τα οποία είναι ομοϊδεάτες του και έχουν αναβαθμιστεί.  Τώρα αν ο κ. Σκρέκας έχει πρόβλημα επειδή μια συγκεκριμένη νοσηλεύτρια, η οποία δεν έχει κάνει ποτέ ούτε μια βάρδια, μετακινείται, πραγματικά λυπάμαι πολύ. Είναι ντροπή να τα λέει αυτά,  είναι νέος άνθρωπος και ευελπιστούσα να κάνει άλλου είδους προσεγγίσεις.

Έχει φτάσει το θέμα αυτό μέχρι το γραφείο του Υπουργού Υγείας, με εντονότατη διαμαρτυρία, και με κάλεσαν να με ρωτήσουν γιατί έγινε η μετακίνηση. Έδωσα την εξήγηση μου και έγινε αποδεκτή.

Μάλλον άγγιξα κάτι που δεν έπρεπε, γιατί είχανε μάθει να παίρνει τηλέφωνο ο βουλευτής και να ρυθμίζει ποιος θα γίνει προϊστάμενος.»

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αληθεύει πως πριν ανακοινωθεί η τοποθέτηση του κ. Παρθένη στην διοίκηση είχε επικοινωνήσει με την Νοσηέυτικη υπηρεσία ο ίδιος για να τύχει ειδικής μεταχείρησης νοσηλευτής με την συζηγό του που μόλις είχαν πάρει μετάθεση στο νοσοκομείο. Οτι τελικά η νοσηλευτιηκη υπηρεσία δεν συνεργάστηκε σε αυτό και άλλα παρόμοια ετοίματα για ημετέρους με αποτέλεσμα την μετακίνηση και μετέπειτα δικαστική διαμάχη και δικαίωση της πρώην διευθύνουσας; Αυτά λένε στόματα του νοσοκομείου και τελικα δεν ξέρεις τι να πιστέψεις. Ακόμη ακούγεται πως όσοι διευθυντες δεν δέχτηκαν την πλήρη υποταγή στην διοίκηση, μπήκαν σε τέτοιο στόχαστρο ώστε ξεκίνησε το νοσοκομείο αντί να προκυρήσει θέσεις για νέους ιατρούς (επιμελητές β), να προκυρήσει θέσεις διευθυντών ώστε να αντικαταστήσει τους υπάρχοντες. Δεν ξέρεις που βρίσκεται η αλήθεια τελικά. Αν ισχύον αυτά είναι κρίμα διότι φαινόταν να έχει μεράκι ο κ. Παρθένης να διορθωσει πράγματα, όπως φαινόταν και ο Τσίπρας να έχει αντίστοιχο μεράκι

  2. Ο Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία έχει δημοσιεύσει τις δικές του ενστάσεις όσον αφορά το γαϊτανάκι μετακινήσεων προσωπικού που γίνονται τα τελευταία δύο χρόνια στη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας με ευθύνη του Παρθένη. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να συνεχίσουμε να διαμαρτυρόμαστε για την ανερμάτιστη συμπεριφορά του υπερφίαλου Διοικητή. Είναι η ζωή μας και δεν θα επιτρέψουμε πειραματισμούς εις βάρος της.

  3. Για τις υπόλοιπες μετακινησεις θα μας πει κάτι ο κύριος;
    Ακουστηκε ότι απο τμηματα βαρια οπως η α παθολογική και η χειρουργικη μετακίνησε εξι νοσηλεύτριες απο το καθενα τμημα;
    Ειναι αλήθεια ότι μεγάλο ποσοστό προσωπικού από το νοσοκομείο τρικαλων δεχεται μπούλινγκ, οχι μονο δεξιάς προελευσης αλλά και αριστερης.
    Θα μάθουμε την αλήθεια από κάποον αξιόπιστο του νοσοκομείου ή θα υπάρξει βουβαμαρα;

  4. Δεν τα πιστεύω αυτά να γίνονται επί πρώτης φοράς Αριστεράς, γιατί ακούμε συνέχεια τον Διοικητή να προσπαθεί να πείσει πόσο αριστερός είναι, παρόλο που οι παρέες του και οι στρατηγικές του είναι εντελώς διαφορετικές….

  5. Μα μένει η αυθαιρεσία Τρίκαλα; Κάποιο λάθος κάνετε Κύριε!
    Εμείς δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να ακολουθούμε τις δοκιμασμένες δεξιές παραδόσεις του Νομού μας!

  6. Εσείς οι Δεξιοί να ευχαριστείτε τον Διοικητή που με τις αλλοπρόσαλλες μεταθέσεις νοσηλευτών, που κάνει καθ’ υπόδειξη του παλιού συστήματος πασοκ-ΝΔ του Νοσοκομείου, προκαλεί δυσαρέσκεια του προσωπικού για τον ΣΎΡΙΖΑ που τον χρεώνεται και έτσι θα πατώσει στα Τρίκαλα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης