"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Παρουσίαση της μελέτης για την Κεντρική Πλατεία και την πλατεία Εθνικής Αντίστασης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην παρουσίαση της μελέτης ανάπλασης των πλατεών προχώρησε σήμερα ο μελετητής… κάτω από την ασφυκτική πίεση των προθεσμιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, νύχτα, σύννεφο και υπαίθριες δραστηριότητες

Σε ανάρτηση του ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου τονίζει: «Οι δύο νέες πλατείες των Τρικάλων αποκαλύπτονται! Η Κεντρική Πλατεία και η Πλατεία Εθν. Αντίστασης θα αλλάξουν τα Τρίκαλα. Η παρουσίαση της οριστικής μελέτης έγινε σήμερα το απόγευμα, ενώ την επόμενη εβδομάδα περνάει από το ΔΣ και παίρνει το δρόμο της έγκρισης και δημοπράτησης. Το έργο αυτό μαζί με την ανάπλαση της λαϊκής αγοράς, το μεγάλο έργο ανάπλαση των όχθεων του Ληθαίου, το Ανοιχτό Κέντρο εμπορίου αλλά και την ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση του κτιρίου που σήμερα φιλοξενεί την ΠΕ Τρικάλων, δημιουργούν μία σύγχρονη και ανθρώπινη πόλη! Τα έργα χρηματοδοτούνται από τη Στρατηγική για τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη του ΠΕΠ Θεσσαλίας, οσονούπω το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” αλλά και ίδιους πόρους».

Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, ουρανός, φυτό, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, δέντρο, φυτό, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τί το όμορφο θα έχει η νέα πλατεία; Αν στην σημερινή πλατεία αλλάξεις το δάπεδο , βάλεις δέντρα για σκιά και περιποιηθείς το πράσινο θα είναι τέλεια ! Και θα κρατάς παράλληλα την ιστορία της πόλης ζωντανή ( άγαλμα Σαράφη, Νικολάκης κτλ)!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης