"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.5 C
Trikala

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στην Εκλογική Περιφέρεια Τρικάλων (βίντεο)

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με αφετηρία τις επαναστατικές αξίες και τη στάση αρχών στην κοινωνική και πολιτική ζωή και τους αγώνες της Αριστεράς και του κινήματος, ζητούμε στάση ανατροπής με ψήφο στην ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. που θα είναι η πιο κερδισμένη ψήφος για τους νικηφόρους αγώνες της «επόμενης μέρας».Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στην Εκλογική Περιφέρεια Τρικάλων απαρτίζουν οι:

  • ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, αρχιτέκτονας αυτοαπασχολούμενος, μέλος του Σωματείου μισθωτών τεχνικών, μέλος αντιπροσωπείας Τ.Ε.Ε. και μέλος της Λέσχης Εργασίας Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Τρικάλων.
  • ΠΡΕΚΑΤΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, οφθαλμίατρος, μέλος του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. πρώην μέλος Δ.Σ. της Ε.Ι.Ν.Α.Π. και Γ.Σ. της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. και μέλος της Λέσχης Εργασίας Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Τρικάλων.
  • ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ, ελεύθερη επαγγελματίας.
  • ΤΑΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ), εκπαιδευτικός, ιδρυτικό μέλος της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης (Ε.Α.Α.Κ.) μέλος της Λέσχης Εργασίας Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Τρικάλων.
  • ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του Σωματείου μισθωτών τεχνικών και μέλος της Λέσχης Εργασίας Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Τρικάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης