"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Παρουσίαση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην κεντρική πλατεία έγινε σήμερα η παρουσίαση των πρώτων ηλεκτροκίνητων οχημάτων που θα είναι διαθέσιμα στο κοινό. Οι Τρικαλινοί δεν αντιστάθηκαν στον πειρασμό και για ακόμα μια φορά πήραν μια καλή γεύση από το κοντινό μέλλον, καθήμενοι πίσω από το τιμόνι των εντυπωσιακών οχημάτων (απαιτείται δίπλωμα οδήγησης μοτοσυκλέτας) που κινούνται σβέλτα με σεβασμό στο περιβάλλον!

Στην πρίζα κι έφυγες!

Στο πλαίσιο του προγράμματος ELVITEN, πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις-δοκιμές ελαφρών ηλεκτρικών οχημάτων περιορισμένης διάρκειας ενός έτους τόσο στα Τρίκαλα όσο και στις υπόλοιπες συμμετέχουσες Ευρωπαϊκές πόλεις: το Βερολίνο, τη Γένοβα, τη Μάλαγα, τη Ρώμη και το Μπάρι. Πιο συγκεκριμένα, στην πόλη των Τρικάλων θα δοκιμαστούν 10 συνολικά ηλεκτρικά οχήματα (5 τρίκυκλα & 5 τετράκυκλα) της εταιρείας KYBURZ με έδρα την Ελβετία.


Τα τρίκυκλα ηλεκτρικά οχήματα θα προσφέρονται για κοινή χρήση στους προμηθευτές ελαφρών αγαθών, ενώ τα τετράκυκλα στους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης.

Επιπλέον, η χρήση τέτοιων οχημάτων θα υποστηρίζεται μέσω υπηρεσιών για την κράτηση οχήματος καθώς και μέσω εφαρμογών για τη συλλογή πόντων και την απολαβή ανταμοιβών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης