"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.5 C
Trikala

ΠΑΣΟΚ: «Καρφί» Λοβέρδου σε Ανδρουλάκη – «Όταν απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε οξείς τόνους απάντησε η Χαριλάου Τρικούπη στις δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος σχολίασε την αναφορά του Νίκου Ανδρουλάκη ότι θα προτείνει για πρωθυπουργό άλλο πολιτικό πρόσωπο, εκτός από Μητσοτάκη-Τσίπρα.

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη σχολίασαν αιχμηρά: «Είναι πολιτικά παράδοξο ο Α. Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γ. Οικονόμου και τον Α. Σκέρτσο»

Είναι μια ανακοίνωση ολιγόλογη, την οποία ωστόσο «δεν βγάζουν και πολύ συχνά τα κόμματα», όπως σχολίαζαν στελέχη της Χ. Τρικούπη, αποτυπώνοντας την «απόσταση και τη δυσαρέσκεια» που επικρατεί στο επιτελείο Ανδρουλάκη για τις δηλώσεις Λοβέρδου.

Δυσαρέσκεια στη Χ. Τρικούπη
Ανεπισήμως, στελέχη του ΠΑΣΟΚ απέφευγαν να δυναμιτίσουν περαιτέρω το κλίμα, μένοντας στη διαρροή που προαναφέρθηκε. Όπως περιέγραφαν σχηματικά τη στρατηγική Ανδρουλάκη -«απαντώντας στη ΝΔ, όχι στον Λοβέρδο», όπως έσπευδαν να διευκρινίσουν: «Πρώτα ο αρχιτέκτονας παίρνει την εντολή, μετά εκπονείται το σχέδιο και στο τέλος τοποθετείται η κεφαλή του σχεδίου. Δεν πάμε ανάποδα, ούτε συγκυριακά».

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ εξηγούσαν πως η επιλογή Ανδρουλάκη να μιλήσει για πολιτικό πρόσωπο στόχευε στο να ξεκαθαρίσει ότι απορρίπτει σενάρια κυβέρνησης τεχνοκρατών με επικεφαλής τραπεζίτες π.χ.

Με αφορμή το περιστατικό με τον Α. Λοβέρδο, στελέχη του ΠΑΣΟΚ εμφανίζονταν ανήσυχα για την εικόνα εσωστρέφειας που ενσκήπτει εκ νέου στο κόμμα, δύο μήνες πριν τις εκλογές -και ενώ οι δημοσκοπήσεις το εμφανίζουν με ανεβασμένα ποσοστά- κάνοντας λόγο για «κακό κλίμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης