"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Πατρίδα μας είναι οι καλοί άνθρωποι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ζωή Χατζηθωμά :

Σκέφτομαι τώρα που το μελτέμι μου παίρνει τα μαλλιά και τα μυαλά, ότι οι λύπες όσο εύκολα έρχονται το ίδιο εύκολα φεύγουν.

Και η ζωή πολλές φορές είναι πιο απρόσμενη και πιο ενδιαφέρουσα από την καλύτερη μυθοπλασία. Αρκεί να δούμε ότι στο βάθος είναι όμορφη. Και να κρατιόμαστε από τις όμορφες στιγμές, για να μην πέσουμε, όπως κρατιόμασταν από το χέρι της μάνας στα πρώτα μας βήματα.

Να θες λέει να κοιμάσαι λίγο, για να ονειρεύεσαι πολύ…Μα να έχεις τα κότσια για όνειρα και να αντέχεις τη μαγεία! Τη ζωή πρέπει να τη σχεδιάζουμε κάθε μέρα: όχι όπως πρέπει να είναι, αλλά όπως την ονειρευόμαστε…και αν την ονειρευτείς, μπορεί και να συμβεί το θαύμα.

Πιστέψτε με, γίνεται, το ξέρω καλά από μένα! Ακούω το γέλιο της κόρης μου και είμαι σίγουρη για τη δική μου σταθερή, που μου δίνει τις ισορροπίες μου: μια γυναίκα δε θέλει ούτε χλιδατες στιγμές, ουτε ακριβά δώρα και ταξίδια, ούτε επίδειξη, ούτε περιττά στολίδια…Δε θέλει τίποτα από όλα αυτά. Θέλει μια δουλειά, να μεγαλώνει με αξιοπρέπεια τα παιδιά της και ανθρώπους να τη σέβονται και να την αγαπούν.

Ανθρώπους με ψυχή, όχι ανθρωπακια με συμπλέγματα. Γιατί είπαμε, από συμπλέγματα, μόνο Κυκλάδες και κοντά μας όσους έχουν ανοιχτή καρδιά. Γιατί η ανθρωπιά και η καλοσύνη δεν είναι κοινωνικά παραπτώματα!

Να περνάτε όλοι καλά να προσέχετε τον εαυτό σας…και να λέτε με ευκολία ” Σ’ αγαπάω” . Δε λέει να φύγουμε από τον κόσμο αυτόν και έχουμε πει λίγες φορές αυτό το μαγικό ξόρκι! Η ζωή μας είναι απλή. Η ζωή ξέρει και μεις την ακολουθούμε με χαμόγελα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης