"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Πελέ: Ανησυχητικές φήμες για την υγεία του θρυλικού Βραζιλιάνου – Καθησυχαστική η ανακοίνωση του νοσοκομείου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η πρώτη διάψευση για τη σοβαρότητα της κατάστασης του έγινε από την κόρη του, Κέλι Νασιμέντο η οποία λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» του Σάο Πάολο δήλωσε: «Δεν υπάρχει καμία έκτακτη εισαγωγή ή επιδείνωση της υγείας του. Είναι στο νοσοκομείο προκειμένου να ρυθμίσει τη φαρμακευτική αγωγή του».

Νέα δημοσιεύματα ωστόσο τονίζουν ότι ο Πελέ δεν ανταποκρινόταν στη χημειοθεραπεία, στην οποία υποβάλλονταν τους τελευταίους μήνες κι αυτό έχει δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα , με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου να μην επιβεβαιώνει τις συγκεκριμένες πληροφορίες αλλά να κάνει λόγο για λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος.

«Ο Edson Arantes do Nascimento εισήχθη στο Albert Einstein την περασμένη Τρίτη (29/11) για επανεκτίμηση της χημειοθεραπείας για τον όγκο του παχέος εντέρου που εντοπίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2021.

Η ιατρική ομάδα διέγνωσε λοίμωξη του αναπνευστικού, η οποία έχει αντιμετωπιστεί με αντιβιοτικά. Η ανταπόκριση ήταν επαρκής και ο ασθενής, που παραμένει σε κοινό δωμάτιο, είναι σε σταθερή κατάσταση με γενική βελτίωση της υγείας του. Ο παλαίμαχος άσος θα παραμείνει στο νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες για συνέχιση της θεραπείας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης