"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Πεντάστερη η «Μπάρτσα», διέσυρε τη Ρεάλ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ντέρμπι μόνο για… λίγα λεπτά ήταν το clasico στην Ισπανία, με την Μπαρτσελόνα να φιλοδωρεί με πέντε γκολ τη χλομή Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία προβλημάτισε -για ακόμα μία φορά- με την απόδοσή της (τελικό σκορ: 5-1).

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η γηπεδούχος «Μπάρτσα» αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Λιονέλ Μέσι. Η νέα αποτυχία της Ρεάλ φέρνει σε ακόμα πιο δυσχερή θέση τον προπονητή της, Χουλέν Λοπετέγκι, ο οποίος φέρεται να είναι ένα βήμα πριν την… πόρτα της εξόδου.

 

Η ομάδα του Βαλβέρδε πήρε προβάδισμα μόλις στο 11ο λεπτό (σκόρερ ο Κουτίνιο) και στη συνέχεια επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της στο πρώτο ημίχρονο, απέναντι στη «βασίλισσα» που παράπαιε. Ο Σουάρες διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους στο 29′, έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος (με τη… συνδρομή του VAR).

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, η Ρεάλ εμφανίστηκε αποφασισμένη να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορούσε από το ματς. Ισοφάρισε με τον Μαρτσέλο στο 50′ και για λίγα λεπτά το παιχνίδι πήρε τον γνωστό χαρακτήρα του ντέρμπι.

 

Ωστόσο, όλα αυτά κράτησαν μόλις μέχρι το 75′, όταν ο Σουάρες πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και ουσιαστικά «σφράγισε» τη νίκη για τους γηπεδούχους.

Μετά το τρίτο γκολ της «Μπάρτσα», οι φιλοξενούμενοι… πέταξαν «λευκή πετσέτα» επιτρέποντας στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες μέχρι το τελικό σφύριγμα και μάλιστα να σημειώσουν ακόμα δύο γκολ (πάλι ο Σουάρες στο 83΄για το χατ-τρικ, και Βιδάλ στο 87′) και να μετατρέψουν τη νίκη σε θρίαμβο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης