"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.1 C
Trikala

Περίπατο στο Στάδιο έκανε ο ΑΟΤ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τρεις ακόμη βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο ΑΟ Τρίκαλα. Οι παίκτες του Βασίλη Γκούμπλια επικράτησαν εύκολα του Βατανιακού με 3-0 στο Στάδιο χάρη στα τέρματα των Μλαντένοφ (2) και Καμπλιώνη και παρέμειναν, μαζί με τη Νεοκαισάρεια, στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής

Το φιλμ του αγώνα
1′ Πρώτη καλή στιγμή για τον ΑΟΤ με σουτ του Μοσχάκη που μπλόκαρε ο Τζήμας
11′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΤ. Απο σέντρα του Σκούπρα, ο Σαχινίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι
17′ Φάουλ Καμπλιώνη, κεφαλιά Μλαντένοφ, μπλόκαρε ο Τζημας
22′ Φάουλ του Ποτουρίδη… η μπάλα πέρασε πάνω απο τα δοκάρια, χωρίς να ανησυχήσει τον Κούντσεφ
28′ Νεο φάουλ του Ποτουρίδη που πέρασε άουτ
42′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟ Τρίκαλα όταν ο Βαγγελή αποπειράθηκε να κλέψει τη μπάλα απο τον τερματοφύλακα Τζήμα. Ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων… μπλόκαρε με 2η προσπάθεια
44’ Ο Μλαντένοφ, μετά από απόκρουση του Τζήμα σε σουτ του Κουλούρη, πλάσαρε για το 1-0
45’ Με εξαιρετική κεφαλιά ψαράκι, ο Καμπλιώνης από σέντρα του Σκούρπα, έγραψε το 2-0.
57′ Φάουλ του Μοσχάκη, ο Τζήμας απέκρουσε σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης… από το κόρνερ του Μοσχάκη, ο Μλαντένοφ σούταρε αλλά ξανά ο Τζήμας έδιωξε σε κόρνερ.
67′ Απο σέντρα του Σκούπρα και γύρισμα του Καμπλιώνη, ο Μλαντένοφ πλάσαρε για το 3-0 πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του γκολ
70′ Από σέντρα του Μηνά, ο Σαχινίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Διαιτητές:Ρούσσος Μπεκερτζής-Γκαρτζονίκας-Τσόγκας (Πρέβεζας)
ΑΟ Τρίκαλα: Κούντσεφ, Σκούπρας, Σκέντος, Παπαευθυμίου, Στούμπος, Καμπλιώνης (76΄ Γκαντιάς), Βαγγελί, Μοσχάκης, Σαχινίδης, Μλαντένοφ (68΄ Μηνάς), Κουλούρης (55΄ Καραγιάννης).
Βατανιακός: Τζήμας, Τάχος, Χαρτοματζίδης, Καραγιάννης, Πιριτζάους ,Σκούρτη, Λαζαρίδης, Καρτζάμπας (82΄Μπουσταντζή), Φουλίδης(46΄Δολομήτρος), Ποτουρίδης, Μαυρόπουλος (46΄Δαδάκος).

Οι προπονητές

Την ικανοποίηση του εξέφρασε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής των Τρικάλων, Βασίλης Γκούμπλιας.

Γκούμπλιας: Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Βρήκαμε τις λύσεις από υπομονή και καλή κυκλοφορία. Οι ποδοσφαιριστές ξέρουν σε πια ομάδα ήρθαν. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Νομίζω ότι η ομάδα έχει αρκετό βάθος. Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση και μπορούμε να χρησιμοποιούμε πολλούς ποδοσφαιριστές (σ.σ έκανε αναφορά στον Γεωργίου και Κουτσόπουλο που ήταν τραυματίες).
Σεβόμαστε τον αντίπαλο (για την Τσαριτσάνη). Είναι πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρει να αμύνεται, να επιτίθεται . Ο κόσμος αγαπάει τον ΑΟ Τρίκαλα και είναι απαιτητικός. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Ο κόσμος καταλαβαίνει και σιγά σιγά θα έρχεται περισσότερος»

Ιωαννίδης: Ξέραμε ότι τα Τρίκαλα είναι μια καλή ομάδα που ενισχύθηκε πολύ. Ήρθαμε να αποσπάσουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Χάσαμε τον έλεγχο σε καίριο σημείο του αγώνα. Στο 2ο ήμασταν καλύτεροι. Θέλουμε τον χρόνο μας. Είμαστε νεναική ομάδα και θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή. Τα Τρίκαλα είναι μια καλή ομάδα και εύχομαι να αλλάξει κατηγορία.

Πηγή goaltrikala.gr

aot2 aot1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης