"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Περί αντικειμενικής αλήθειας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Papathanasiou

Την δική του θέση καταθέτει ο επικεφαλής του ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ Δημήτρης Παπαθανασίου αναφορικά με την τοποθέτηση της πλάκας για τον Άρη Βελουχιώτη ενώ χαρακτηρίζει ανιστόρητη την ενέργεια του Δήμου για την απομάκρυνση της .
aris
Δημήτρης Παπαθανασίου : Η ενέργεια του Δήμου είναι ασφαλώς καταδικαστέα και ανιστόρητη γιατί έτσι ο Δήμος αφ` ενός γυρνάει την πλάτη στην ιστορική μνήμη της πόλης και αφ` ετέρου “απαγχονίζει” για δεύτερη φορά την προσφορά του ηγέτη της Εθνικής Αντίστασης στον εθνικοαπελευερωτικό αγώνα κατά των φασιστών και των ναζί κατακτητών της πατρίδας μας. Αλλά και αυτοί, που θεωρούν τον Άρη ιδιοκτησία τους θα πρέπει να γνωρίζουν ότι προχωρώντας σε μονομερείς ενέργειες, όταν μάλιστα δεν έχουν εξαντληθεί ακόμα όλες οι δυνατότητες παρέμβασης του κινήματος, “αλείφουν βούτυρο στο ψωμί” της αντίδρασης .

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τελικά, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ θα μας τρελάνετε μ’ αυτά που λέτε… και ξελέτε…καλά κάνουν ,τελικά, και σας κατηγορούν για ατελείωτη διγλωσσία…Εσείς κ. Παπαθανασίου δεν αποκαλουσατε προβοκατόρικη την τοποθέτηση πλάκας, ενώ ο έτερος δημοτικός σας σύμβουλος κ. Μαντέλος συμμετείχε σ’αυτη την ενέργεια ; Δε δινατε έτσι λαβές στην “αντίδραση” να έχει λόγο; Τώρα αλλάζετε το τροπαριο κι απο τσαμικο το πάτε στον καλαματιανο…..
    Τελικά μ’αυτες τις ανοητες, επιτρέψτε μου να πω,κινήσεις σας, μάλλον, χάνεται την πολιτική ουσία του Αρη Βελουχιωτη και του αγώνα που συμμετείχε και πρωτοστάτησε.Έτσι, τελικά, κάθετε ο κόσμος και συζητά διάφορα επουσιωδη και οχι την ουσία αυτή καθ’ αυτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης