"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Ποινική δίωξη στους συλληφθέντες για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για τα αδικήματα της εξύβρισης, της αντίστασης κατά της αρχής, της διατάραξης κοινής ειρήνης και της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικών από κοινού, ασκήθηκε σε βάρος των συλληφθέντων για τα χθεσινά επεισόδια στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού.

Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο να δικαστούν.Παράλληλα εκδόθηκε εισαγγελική διάταξη- βάσει του νέου αθλητικού νόμου- με την οποία τους απαγορεύεται η είσοδος σε αγωνιστικούς χώρους ενώ η εισαγγελία εξέδωσε αντίγραφα της δικογραφίας προς διερεύνηση κακουργηματικών πράξεων σε βάρος αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών.

Το ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και ακατάλληλη για ποδόσφαιρο, λόγω των δακρυγόνων, απόρροια των  συγκρούσεων των οπαδών των «πράσινων» με τις δυνάμεις της αστυνομίας.

Το παιχνίδι διεκόπη για δεύτερη φορά και οι δύο ομάδες με τους διαιτητές αποχώρησαν για τα αποδυτήρια στο 70ο λεπτό του ντέρμπι, ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού. Να σημειωθεί ότι τα επεισόδια διαδραματίστηκαν στον περιβάλλοντα χώρο, όμως μετά την χρήση δακρυγόνων δεν ήταν δυνατό να διεξαχθεί παιχνίδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης