"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Ποιος φταίει βρε παιδιά;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Λάρισα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος!!!
Η επιχείρηση που έλαβε χώρα χθες στον κάμπο με αρχιστράτηγο τον Χαρδαλιά έληξε αισίως !


Τώρα η πληροφορία ότι είχε την ονομασία ” Η εκδίκηση της γυφτιάς”” θεωρείται ανακριβής.


Εκείνο όμως που είναι αλήθεια είναι ότι φάνηκαν ποιοί είναι “οι γύφτοι”, οι ψεύτες και αυτοί που αδιαφορούν για την ευημερία και την υγεία αυτού του λαού.


Θα κατεβάσουμε το στρατό , φώναζε ο περιφερειάρχης
της Λάρισας αν δεν συμμορφωθούν οι Ρομά , αυτός που τόσα χρόνια στην πολιτική δεν γνωρίζει τίποτα για αυτή την μερίδα των πολιτών που η πολιτεία δεν μπόρεσε ή δεν ήθελε να ενσωματώσει, δεν μόρφωσε και δεν στήριξε όλα αυτά τα χρόνια.


“Απευχόμουν να συμβεί” λέει ο δήμαρχος Λάρισας, ο οποίος έβλεπε συνωστισμό στις καφετέριες , έστελνε την δημοτική αστυνομία στο ποτάμι να μαζέψει τους περιπατητές , απειλούσε ότι θα πάρει και κανένα ματσούκι,αλλά δεν είχε ιδέα τι γίνεται στον μαχαλά της Νέας Σμύρνης.


Κλείσιμο των λαϊκών αγορών στη Λάρισα πήρε μέτρα ο Χαρδαλιάς ,με το μπουφάν πολιτικής προστασίας σαν άλλος Καμμένος , και έλυσε το πρόβλημα.


Έπαιρναν οι Ρομά ληγμένα τρόφιμα από το hot spot
του Κουτσόχερου Λάρισας και τα πουλούσαν στις λαϊκές αγορές, έχει πρωτοσέλιδο αθηναϊκή εφημερίδα και έπεσαν όλοι από τα σύννεφα.


Κατευθυνόμενες οι δειγματοληψίες στη Ν.Σμύρνη χωρίς να τηρηθούν τα πρωτόκολλα καταγγέλει ο πρόεδρος του ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Ντ. Γιαννακόπουλος και έτσι τα αποτελέσματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική διασπορά της νόσου και οι “άριστοι” έσπευσαν να του τραβήξουν τα αυτιά για να ανασκευάσει.


Σκόρπισαν οι Ρομά στα χωριά του δήμου Κιλελέρ για να αποφύγουν την καραντίνα καταγγέλει ο δήμαρχος Κιλελέρ.
Κινδυνεύει να γίνει Λομβαρδία η Λάρισα
Φοβερίζουν οι δημοσιογράφοι.
Και το ερώτημα παραμένει
Ποιος φταίει βρε παιδιά;
Οι γύφτοι;

Eυαγ. Παπαδοπούλου

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Διαφωνώ με αυτό που υπονοεί το άρθρο, δηλαδή ότι για τη μη ενσωμάτωση των Ρομά φταίει το Ελληνικό κράτος. Οι πολιτικοί έχουν βέβαια μερίδιο ευθύνης, γιατί συναλλάσσονται εδώ και δεκαετίες με αυτή την ομάδα πληθυσμού για να κερδίζουν ψήφους, επιτρέποντας τους να μη συμμορφώνονται στους νόμους ή χορηγώντας τους επιδόματα που δε δικαιούνται.

    Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για τη μη ενσωμάτωση ανήκει στους ίδιους τους Ρομά.
    Η ελληνική κοινωνία έχει αποδείξει πολλές φορές ότι παρά τις αρχικές αντιδράσεις αποδέχεται τις διαφορετικές ομάδες. Δείτε για παράδειγμα πως εντάχτηκαν στην κοινωνία οι Αλβανοί, αλλά και πως σιγά σιγά ενσωματώνονται οι πρόσφυγες από τη Συρία.

    Τα παιδία μου στο σχολείο έχουν συμμαθητές από την Αλβανία και τη Συρία και μεγαλώνουν θεωρώντας τους κομμάτι της κοινωνίας. Δεν έχουν συμμαθητή Ρομά και αυτό αποτελεί επιλογή των γονέων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης