"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Πολιτική σταθερότητα ζητά ο Κ. Σκρέκας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ, Κ. Σκρέκα, εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου:

Στην ανάγκη πολιτικής σταθερότητας αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά ο βουλευτής Ν. Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΡΙΤ. «Η πολιτική αποσταθεροποίηση σημαίνει αντίδραση από τις αγορές και άνοδο των spreads» επεσήμανε με αφορμή όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες με την εκτόξευση των επιτοκίων δανεισμού της χώρας μας, ο βουλευτής της Ν.Δ..  «Οι αγορές δυστυχώς οδηγούν τα πράγματα» συμπλήρωσε ο κ. Κώστας Σκρέκας για να υπογραμμίσει ότι «με το φόβο μόνο των εκλογών, με το φόβο ότι η Ελλάδα δεν θα ακολουθήσει τον ορθό δρόμο των μεταρρυθμίσεων εκτοξεύτηκαν τα spreads, δηλαδή τα επιτόκια δανεισμού  τις τελευταίες μέρες. Άρα υποχρεώνουν την Ελλάδα να παραμένει σε ένα προστατευμένο καθεστώς, να υποχρεώνεται σε δανεισμό και ασφαλώς οι δανειστές να βάζουν τους όρους».

Ο κ. Κώστας Σκρέκας συνέχισε απευθύνοντας έκκληση για συναίνεση και τονίζοντας ότι «το ΔΝΤ έβγαλε μια δημοσίευση προ ημερών λέγοντας ότι η Ελλάδα το 2014 και το 2015 θα είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως σε δημοσιονομική προσαρμογή με το μεγαλύτερο πρωτογενές πλεόνασμα. Δεν μπορούμε να παίζουμε με την τύχη της χώρας εκβιάζοντας εκλογές και διαταράσσοντας την κοινωνική συνοχή».

Ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. κατέληξε λέγοντας ότι «η εθνική κυριαρχία προϋποθέτει μια ισχυρή οικονομία. Όσο η Ελλάδα δεν έχει μια ισχυρή οικονομία θα είναι πάντα έρμαιο εξωγενών παραγόντων. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε τα δυο τελευταία χρόνια είναι αυτό ακριβώς, να φτιάξουμε την οικονομία μας και το Κράτος. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, τα πράγματα δεν είναι εύκολα, η κοινωνία δυστυχώς βασανίζεται και είναι γεγονός αυτό, ωστόσο πρέπει να φτάσουμε την προσπάθειά μας μέχρι τέλους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης