"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22 C
Trikala

“Που είναι τώρα κρυμμένοι οι κυβερνητικοί βουλευτές κι αυτοδιοικητικοί που τότε υποτίθεται ότι δίνανε μάχη για τις σχολές στα Τρίκαλα”;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με την κυβερνητική τροπολογία εξίσωσης των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων των Πανεπιστημιακών Τμημάτων Φυσικής Αγωγής κι Αθλητισμού με εκείνα των κολεγίων και κάθε είδους ιδιωτικών δομών να απειλεί το μέλλον της ΣΕΦΑΑ Τρικάλων, οι κυβερνητικοί βουλευτές και αυτοδιοικητικοί του Νομού φαίνεται να έχουν χάσει την “μαχητικότητα” τους.

Σήμερα, δεν τους ενοχλεί που ο κύριος Αυγενάκης έβαλε τη βόμβα της υποβάθμισης στα θεμέλια ενός από τα πιο ποιοτικά Τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Τότε, βέβαια, άλλα έλεγαν. Κατηγορούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κάνει λίγα για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και για τα Τρίκαλα.

Απειλούσαν μάλιστα με “κάθοδο” στην Αθήνα για να διεκδικήσουν τα δίκαια του τόπου! Σήμερα είναι άφαντοι.

Αναρωτιόμαστε αν είναι ενημερωμένοι για το τι ψήφισαν.

Εκτός κι αν κατάλαβαν το σκάνδαλο της υπόθεσης και “ποιούν τη νήσσαν”…

Δριτσέλη Παναγιώτα

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εεεεε ας προσέχατε! Και μην κλαίτε τώρα πάνω σπο το χυμένο γάλα. Γιατί όταν ήσασταν σε θέση να τα πραγματοποιήσετε είχατε άλλες προτεραιότητες. Έπρεπε να ικανοποιήσετε τις παράλογες επιθυμίες του συνεταίρου σας, που κανείς ποτέ από σας δεν είπε τίποτα. Ο αρχηγός αποφάσιζε, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του, να διώξει το Φίλη, κουβέντα εσείς! Ο αρχηγός σας ανέχονταν να συκοφαντεί τον πρωτεργάτη των Πρεσπών κουβέντα όλοι εσείς. Ο αρχηγός σας αποφάσισε να μαζέψει ότι υπόλοιπο από το ΠΑΣΟΚ κουβέντα όλοι σας. Πανυγηρι στήσανε οι πασοκογενείς με την έδρα που κέρδισε ο πρώην υφυπουργός. Θέλει να φτιάξει ο αρχηγός το ΣΥΡΙΖΑ Πανυγηρισμοι και για τον άλλο πασόκο υφυπουργό που απέλυσε σε μια νύχτα 2000 εκπαιδευτικούς και πάλι τίποτα δεν κουνήθηκε, άρα υποθέτω ότι όλοι συμφωνήσατε.έναν κεντρώο χώρο και όλοι εσείς χαιρεστε γιατί ελπίζετε ότι αυτό σας βοηθάει γιατί δήθεν αυξάνει τις πιθανότητες να ξαναβγήτε. Αλλά ακόμη δεν έχετε καταλάβει ότι ο αρχηγός σας θα πριμοδοτεί με κάθε τρόπο τους πασοκογενείς, γιατί αυτοί του χρειάζονται και γιατί αυτοί έχουν διευρυμένη πελατεία σε σχέση μ εσάς. Να δω τότε, όταν πια το όνειρο σας για τα αξιώματα θα είναι πια παρελθόν και θα έχετε ξεχαστεί σιγά σιγά γιατί νέοι αστέρες θα προβάλουν , θα βρείτε να πείτε κάτι; Αλλά τότε θα είναι πολύ αργά.

  2. Μπράβο Γιάννη! προχώρα. Μόνος του πήγε να επισκεφτεί τον πρόεδρο της Σχολής κ. Διγγελίδη και τους άλλους καθηγητές. Γιατί? Μα προχτές πήγε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ για τον ίδιο λόγο! “Οι αστοί τρομάξανε και κάστρα φτάξανε..” ( όπου αστοί, βάλτε κομματικοί και όπου κάστρα βάλτε θέσεις,οφίτσια, ΜΜΕ κλπ). Μη μασάς, φοβούνται. Απλά σκέψου με τι όρους θα διεξαχθούν οι επόμενες εκλογές και τι εμπόδια και αποκλεισμούς θα βρεις μπροστά σου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης