"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Που θα πάνε σήμερα Καθαρά Δευτέρα οι Τρικαλινοί

lafarm

Σχετικά άρθρα

Όπως και να έχει είναι μια καλή ευκαιρία απόδρασης από τα προβλήματα που απασχολούν σήμερα την κοινωνία.

Ο Επιμορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Κρηνίτσας «Ε.ΠΟ.Σ.» σας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί την Καθαρά Δευτέρα στις 27 Φεβρουαρίου από τις 11:00 στην  Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Κρηνιτσα με δωρεάν φασολάδα και λαγάνες.

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λιόπρασου Ν. Τρικάλων, διοργανώνει την Καθαρά Δευτέρα παραδοσιακά «Κούλουμα».Το κάλεσμα του Συλλόγου, απευθύνεται σε όλους  για φιλοξενία με φασολάδα και νηστίσιμα εδέσματα στην πλατεία του χωριού.

Ο Σύλλογος Απανταχού Αρδανιωτών σας προσκαλεί στο Αποκριάτικο ξεφάντωμα  την Καθαρή Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017 στην πλατεία του χωριού. Ελάτε να χορέψουμε και να απολαύσουμε την παραδοσιακή  φασολάδα, λαγάνες και χαλβά!!!

Κούλουμα στην Καλαμπάκα

11.00 π.μ. Αύλειος χώρος «ΚΕΓΕ»

Ο εκπολιτιστικός μορφωτικός σύλλογος Βλαχάβας «Παπα-Θύμιος Βλαχάβας» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στα παραδοσιακά κούλουμα που διοργανώνει τη Δευτέρα 27/2/2017 στην αίθουσα του συλλόγου στο δημοτικό σχολείο Βλαχάβας. Θα προσφερθεί παραδοσιακή φασολάδα!!!

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Απανταχού Κρυοβρυσιωτών «Ο Άγιος Μηνάς» προσκαλεί όλους του Κρυοβρυσιώτες και όλο τον κόσμο, στις αποκριάτικες εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας 27/2  στην αίθουσα του συλλόγου στην Κρύα Βρύση.Η παραδοσιακή Φασολάδα θα έχει την τιμητική της καθώς και η λαγάνα, αλλά και τα νηστίσιμα εδέσματα, ενώ το κρασάκι θα ρέει άφθονο!!!

O ΕΜΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ »Η ΚΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ» Προσκαλεί όλους τους φίλους του συλλόγου στα κούλουμα, την Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου,με σαρακοστιανά εδέσματα και παραδοσιακή φασολάδα!!!!!!!!! Να είστε όλοι εκεί!!!!!!!

Ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Θεόπετρας συνεπής σας προσκαλεί την Καθαρά Δευτέρα 27-2-2017 και ώρα 11:00 π.μ στην κεντρική πλατεία του χωριού όπου θα μοιραστεί η παραδοσιακή φασολάδα.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ξυρόκαμπου  «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ»  έχει την χαρά να σας ανακοινώσει ότι διοργανώνει και φέτος τα παραδοσιακά κούλουμα στην αίθουσα του συλλόγου στον Ξυρόκαμπο. Ωρα 11:00 -13:00 θα προσφερθεί παραδοσιακή φασολάδα,λαγάνα νηστίσιμα εδέσματα και κρασί.
Ο Μορφωτικός Σύλλογος Οξύνειας »Η Μερίτσα» σας προσκαλεί και φέτος να γιορτάσετε μαζί του το αποκορύφωμα της Αποκριάς την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 16:00μ.μ στην αίθουσα του χορευτικού με μασκέ πάρτυ για μικρούς και μεγάλους.
Και την Καθαρά Δευτέρα στις 11:00π.μ στο εξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου με παραδοσιακή φασολάδα, λαγάνες, χαλβά και πέταγμα χαρταετού.
Σε περίπτωση κακοκαιρίας τα εδέσματα θα δοθούν στις αποθήκες.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακίνας «Το Γεφύρι» σας ενημερώνει ότι την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:30 π.μ. στο χώρο του Σχολείου θα διανεμηθεί παραδοσιακή φασολάδα, τουρσί νοστιμότατο, παραδοσιακοί λουκουμάδες και άλλα νηστίσιμα εδέσματα.

Ντυθείτε μασκαράδες και ελάτε να φάμε, να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε με τις μουσικές επιλογές του  Dj Άγγελου.

Ο Μ.Ε.Ε.Σ Διάβας ανακοινώνει ότι την Καθαρά Δευτέρα, ώρα 11:30 π.μ, στην αυλή της αίθουσας του συλλόγου θα διανεμηθεί παραδοσιακή φασολάδα και λαγάνα. Επίσης ευχαριστεί το Δήμο Καλαμπάκας για την παροχή των φασολιών και για την τεχνική υποστήριξη για την παρασκευή της φασολάδας

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αύρας ενημερώνει ότι : Την Καθαρά Δευτέρα  27- Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 στην αίθουσα του Συλλόγου θα τελεστεί κοπή πίτας και θα διανεμηθεί παραδοσιακή φασολάδα , λαγάνα και  άλλα νηστίσιμα εδέσματα.Στη συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι στην Πλατεία !!!!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασπροκκλησιάς  καλεί για την Καθαρά Δευτέρα,  όλους τους κατοίκους του χωριού αλλά και όσους επιθυμούν για τα παραδοσιακά κούλουμα και φασολάδα.Όπως ενημερώνει το Δ.Σ του Συλλόγου τα κούλουμα, με φασολάδα, διάφορα εδέσματα και παιχνίδια…θα γίνουν στης θέση «Αετοράχη» του χωριού ενώ σε περίπτωση βροχής η φασολάδα θα δοθεί στο σχολείο του χωριού!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης