"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17 C
Trikala

Προβάδισμα 12 μονάδων της Χίλαρι έναντι του Τραμπ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με την δημοτικότητά του να ολισθαίνει, καταφεύγει στην δύναμη των ισχυρών των ΜΜΕ -Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση

Τη… σκόνη της Χίλαρι «τρώει» ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που δείχνει την πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας να αποκτά σαφές προβάδισμα έναντι του Αμερικανού Μίδα και φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση των Washington Post/ΑΒC News, η πρώην «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ προηγείται κατά 12 μονάδες έναντι του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου. Συγκεκριμένα, η Χίλαρι αποσπά ποσοστό 51% ενώ ο Τραμπ 39%.

Με την δημοτικότητά του να ολισθαίνει ενώ πλησιάζει το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών (18 με 21 Ιουλίου), όπου αναμένεται και επισήμως να του δοθεί το προεδρικό χρίσμα του κόμματος,  ο Τραμπ καταφεύγει στην δύναμη των ισχυρών των ΜΜΕ.

Με τον Μέρντοχ και την 59χρονη σύζυγό του Τζέρι Χολ

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, κατά την επίσκεψή στη Σκωτία για να εγκαινιάσει ένα ανακαινισμένο γήπεδο γκολφ που του ανήκει, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος δείπνησε με τον νιόπαντρο μεγιστάνα των ΜΜΕ, τον 80χρονο Ρούπερτ Μέρντοχ και την 59χρονη σύζυγό του και πρώην μοντέλο, Τζέρι Χολ.

Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail αναφέρει ότι, ο Τραμπ προσκάλεσε σε δείπνο το ζεύγος Μέρντοχ στο πολυτελές γήπεδο γκολφ που του ανήκει στη βορειοανατολική Σκωτία το βράδυ του Σαββάτου. Ο Τραμπ τους έκανε και μία βόλτα με το αμαξίδιο του γκολφ. Κι επειδή ξέρει από τρόπους, το φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών έβαλε την Τζέρι Χολ, πρώην σύζυγο του Μικ Τζάγκερ, να καθίσει μαζί του στο μπροστινό κάθισμα αφήνοντας στο πίσω κάθισμα τον γηραιό Αυστραλό μεγιστάνα των ΜΜΕ.

Το λουκούλλειο δείπνο περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, κοκτέιλ με γαρίδες και μπριζόλες… όπως γράφει το σχετικό δημοσίευμα,

Το ζεύγος Μέρντοχ πέρασε τη νύχτα του στο «MacLeod House», μία ανακαινισμένη έπαυλη του 15ου αιώνα, ιδιοκτησίας Τραμπ, που μπορεί να φιλοξενήσει τουλάχιστον 36 καλεσμένους.

protthema

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης