"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων σε επιχειρήσεις

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τα Σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων νομού Τρικάλων και με τη συμβολή της ΟΕΒΕ νομού Τρικάλων θα προβούν άμεσα στην υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης των εργαζομένων σε επιχειρήσεις μέλη τους, τα οποία θα επιδοτηθούν από το πρόγραμμα κατάρτισής εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (1-25) έτους 2015.

Στα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εντάσσονται οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να καταρτίσουν το προσωπικό τους, κατέβαλλαν στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ(0,45%) για τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις τους που απασχολούναπό1-25 εργαζομένους και δεν λαμβάνουν χρηματοδότηση από άλλο φορέα για το πρόγραμμα κατάρτισης στο οποίο θα συμμετάσχουν.

Η κατάρτιση θα γίνει σε αντικείμενα της ειδικότητας των συμμετεχόντων, με βάση τις διαπιστωμένες ανάγκες του προσωπικού τους.

Η διάρκεια των προγραμμάτων θα είναι 32 ώρες (που θα πραγματοποιηθούν εκτός ωραρίου εργασίας) και ο κάθε εργαζόμενος που θα συμμετάσχει θα λάβει εκπαιδευτικό επίδομα ανά ώρα παρακολούθησης.

Οι εργοδότες δεν έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους προέδρους των Σωματείων ή στην ΟΕΒΕ Τρικάλων, Απόλλωνος 10, τηλ.24310 28465.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης