"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Προς «Φυσάει κόντρα»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με έκπληξη διάβασα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Φυσάει κόντρα», σχετική με τους ποδηλατοδρόμους της πόλης. Κατηγορεί την νέα δημοτική αρχή, γιατί λέει την ολοκληρωμένη πρόταση της, την παρουσίασε ως δικιά της και την προγραμματίζει για υλοποίηση!
Δεν ξέρω, αν συμφωνούν ή διαφωνούν μ’ αυτή τη στάση, όλα τα στελέχη της παράταξης και το κόμμα που στήριξε «Φυσάει κόντρα» στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Επιτρέψτε μου όμως να πω, σύντροφοι και συναγωνιστές, επειδή είναι αρχή της φύσης να μη φυσάει πάντοτε κόντρα, ότι τέτοιες θέσεις αποπνέουν έλλειψη πολιτικού θάρρους και παρωχημένη πολιτική μιζέρια. Αντί να σας χαροποιεί το γεγονός ότι οι πολιτικοί σας «αντίπαλοι» υιοθετούν κι αντιγράφουν τις προτάσεις σας, εσείς επιμένετε σε μικρόψυχη πολιτική γκρίνιας, που πιστεύω δεν εγκρίνει η τοπική κοινωνία.
Οι πολίτες δεν νοιάζονται τόσο τίνος είναι η πρόταση, αλλά ενδιαφέρονται πρωτίστως, για το αν η παρούσα δημοτική αρχή πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις και ανταποκριθεί στο αίτημα της πόλης( με παράδοση στο ποδήλατο), για άμεση κατασκευή ποδηλατοδρόμων. Γιατί μέχρι σήμερα δεν ήταν στις άμεσες προτεραιότητες καμιάς δημοτικής εξουσίας
Φαλαγκάρας Σταύρος, εκπαιδευτικός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης