"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Προσέγγιση ΣΥΡΙΖΑ σε Τσιλιμίγκα για το περιφερειακό ψηφοδέλτιο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τα χαρτιά του κλειστά κρατάει ο γνωστός καρδιοχειρουργός και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας κ. Νίκος Τσιλιμίγκας, όσον αφορά την πρόθεση του να διεκδικήσει, ξανά, το τιμόνι της Περιφέρειας, ωστόσο αυτό δεν απαγορεύει αρκετούς πολιτικούς κύκλους να τον «εμπλέκουν» στα σχέδιά τους.

Πρόσφατα, σύμφωνα με πληροφορίες του  σημαντικό στέλεχος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, προσέγγισε τον κ. Τσιλιμίγκα, με στόχο, αφενός, να πάρει μια πρώτη γεύση των προθέσεών του, αφετέρου, δε, να αρχίσει, με τον τρόπο αυτό, να εξυφαίνει το σενάριο της «Συμπαράταξης» στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο γιατρός αρνήθηκε οποιαδήποτε απάντηση και ζήτησε άλλου είδους συζήτηση, ωστόσο οι προσεγγίσεις είναι σχεδόν βέβαιο πως θα συνεχιστούν και θα ενταθούν, αφού στόχος του κυβερνώντος κόμματος είναι η δημιουργία ενός μεγάλου μετώπου απέναντι στον νυν Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, με σκοπό την εκλογική του εκπαραθύρωση.

Στην όλη διαδικασία αναμένεται να συμμετάσχει και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλης, το όνομα του οποίου μάλιστα, έχει προταθεί από συγκεκριμένα στελέχη, ως εκείνο που θα μπορούσε να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας, αν και ο ίδιος δεν φαίνεται να το σκέφτεται τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο χρόνος διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών όμως είναι ο αστάθμητος παράγοντας , και για κάποιους, το ισχυρό χαρτί της κυβέρνησης, αφού οι πολιτικές, προσωπικές, επιδιώξεις, αρκετών ονομάτων που φαίνονται να «παίζουν» αυτή τη στιγμή για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνιστούν εμπόδιο στις όποιες συζητήσεις.

Το πολιτικό παιχνίδι έχει αρχίσει πάντως σε πολλά επίπεδα και το προσεχές διάστημα αναμένονται και νέες επαφές μεταξύ των… ενδιαφερομένων.

https://www.onlarissa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης