"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.9 C
Trikala

Προσευχή, αγιασμένο νερό και βιντεοθεραπεία με ευρωπαϊκά ντέρμπι – Η εποχή Αναστασιάδη στην Εθνική, ξεκίνησε…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε το τιμόνι της Εθνικής Ελλάδας, ο Άγγελος Αναστασιάδης προσπαθεί να αφήσει το δικό του σημάδι και κυρίως να ενώσει τους διεθνείς .

Στην πρώτη του ομιλία ως ομοσπονδιακός τεχνικός φαίνεται να προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές για τα θέλω του: «Πεθαμένα, εδώ θα κάνουμε δουλειά επιπέδου Champions League. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του προς τους Ελληνες ποδοσφαιριστές.

Προσευχή, αγιασμένο νερό και βιντεοθεραπεία με ευρωπαϊκά ντέρμπι - Η εποχή Αναστασιάδη στην Εθνική, ξεκίνησε… - Media

Τη δεύτερη μέρα, ο έμπειρος τεχνικός έδειξε βίντεο ευρωπαϊκά ντέρμπι, αλλά και το παιχνίδι της Κύπρου με τη Γερμανία, όταν με τον ίδιο στον πάγκο της Κύπρου, η Γερμανία κόλλησε στο1-1. «Εσείς είστε πολύ καλύτεροι απ’ όλους αυτούς, δεν υπάρχουν! Θα τους νικήσετε όλους, είστε οι καλύτεροι», τα λόγια εμψύχωσης και τόνωσης του ηθικού των ποδοσφαιριστών.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η προσευχή από το πρόγραμμα της Εθνικής ομάδας. Παρ’ όλα αυτά, ο Έλληνας τεχνικός έδωσε το δικαίωμα της επιλογής στους διεθνείς αν θα βρίσκονται στην προσευχή ή όχι. Όσοι το θέλουν μπορούν να είναι σε αυτή, όσοι δεν το επιθυμούν είναι ελεύθεροι να απουσιάζουν.

Ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει την καλή σχέση του με την θρησκεία, είναι το γεγονός ότι έβαλε αγιασμό στα νερά των διεθνών. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο λοιπόν, ο Άγγελος Αναστασιάδης κάνει τα πάντα ώστε να δει την Εθνική ομάδα και πάλι συσπειρωμένη.

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης