"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Προσκλητήριο από την << ΑΝΟΙΞΗ>> για μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

lafarm

Σχετικά άρθρα

agrotes-nikaia3

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Τρικάλων
΄΄ Η ΑΝΟΙΞΗ ΄΄

Καλούμε τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στα Τρίκαλα και στην Καλαμπάκα την Τετάρτη 10 Ιούνη στις 8μμ στις αντίστοιχες πλατείες Ρ. Φεραίου. Συνάδελφοι ο αγώνας μας είναι αγώνας επιβίωσης, ενάντια στα σκληρά μέτρα που έχουν επιβάλει, οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΕΕ, που συνεχίζει η νέα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Είναι αγώνας ενάντια στην πολιτική που μας σπρώχνει στην φτώχια και στην εξαθλίωση, στο ξεκλήρισμα. Ενάντια στις εξευτελιστικές τιμές και το τεράστιο κόστος παραγωγής, ενάντια στην φοροληστεία από το πρώτο ευρώ με 13% και την προκαταβολή φόρου για την επόμενη χρονιά με 27,5%, ενάντια στα παλιά και νέα χαράτσια, στις περικοπές της νέας ΚΑΠ, που οδηγούν στη μείωση των ενισχύσεων κατά 50%, είναι αγώνας αξιοπρέπειας ζωής για εμάς και τις οικογένειές μας.

Μαζί με τους εργάτες, τους ανέργους , τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, εμπόρους, τη νεολαία και τους συνταξιούχους να βροντοφωνάξουμε φτάνει πια, δεν πάει άλλο. Όλοι στον κοινό αγώνα για την ικανοποίηση των αιτημάτων μας, για μια καλύτερη και αξιοπρεπή ζωή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης