"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο Λιμενικό Σώμα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το υπουργείο Ναυτιλίας εξέδωσε προκήρυξη για προσλήψεις μόνιμων στελεχών στο Λιμενικό Σώμα.

Η διαδικασία για τους διαγωνισμούς σχετικά με τις προσλήψεις στο Λιμενικό, όπως φαίνεται και από το επίσημο έγγραφο του υπουργείου Ναυτιλίας, πραγματοποιείται με τη συμμετοχή του ΑΣΕΠ.

Με νέο διαγωνισμό, προκηρύσσεται η πρόσληψη 45 Δοκίμων Σημαιοφόρων (ανδρών – γυναικών) για κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.).
Με την έκδοση της προκήρυξης για τους Δόκιμους Σημαιοφόρους, ανοίγει και επίσημα ο δρόμος για την πρόσληψη λιμενοφυλάκων.

Οι υποψήφιοι -μεταξύ άλλων- πρέπει:

-Οι προερχόμενοι από ιδιώτες να μην έχουν υπερβεί το 29ο έτος της ηλικίας τους (δηλαδή να έχουν γεννηθεί από 01-01-1990 και μετά), ενώ οι προερχόμενοι εκ μονίμων το 30ο έτος
-Όλοι οι υποψήφιοι (άνδρες και γυναίκες) πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70μ., χωρίς υποδήματα
-Οι άνδρες υποψήφιοι να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις
-Να μην έχουν εκπέσει από στρατιωτικό βαθμό

Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό κατάταξης Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., υποβάλουν αίτηση με επισυναπτόμενα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως (ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο), κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 08:00 έως 14:00, ή ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία, απευθείας στην αρμόδια Επιτροπή, από την 30-09-2019 έως και την 11-10-2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης