"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Προσλήψεις 23 ατόμων με 8μηνα στην Καλαμπάκα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τριών (23) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Καλαμπάκας, που εδρεύει στην Καλαμπάκα, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων  με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα. Οι θέσεις είναι:

  • 6 ΥΕ Εργάτεςκαθαριότητας
  • 7 ΥΕ Εργάτες Γενικών Καθηκόντων
  • 3 ΔΕ Οδηγοί Οχημάτων(χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 1 ΔΕ Οδηγοί Οχημάτων (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  • 1 ΔΕ Ηλεκτρολόγοι (εναερίτες ειδικότητας ΣΤ΄)
  • 1 ΔΕ Ηλεκτρολόγοι (ειδικότητας Α΄)
  • 1 ΔΕ Χειριστές μηχανημάτων (έργου – ομάδας Ε΄ τάξης Γ΄ – φορτωτής)
  • 2 ΔΕ Χειριστές μηχανημάτων (έργου – ομάδας Ζ΄ τάξης Γ΄ – ισοπεδωτής)
  • 1 ΔΕ Χειριστές μηχανημάτων (έργου – ομάδας Β΄ τάξης Δ΄ – εκσκαφέας-φορτωτής)

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Καλαμπάκας, Ευθ. Βλαχάβα 1, Τ.Κ. 422 00 ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψη κας Παππά Σοφίας (τηλ. επικοινωνίας: 24323 50253). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Κατ’ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ επιτρέπεται μόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας ΔΕ που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ. Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος της ΥΕ κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση στην οποία θα αναγράψει κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των θέσεων (κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ) που επιδιώκει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης