"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Προτεραιότητα το δημοτικό κολυμβητήριο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παραμένει σε πρώτη προτεραιότητα για τον Δήμο Τρικκαίων, το δημοτικό κολυμβητήριο στο αθλητικό κέντρο της Μπάρας. Μετά την ιεράρχησή του ως ένα από τα 15 σημαντικά θέματα για τον Δήμο, όπως τα παρουσίασε ο Δήμαρχος Τρικκαίων, και αφού είχε προηγηθεί συνάντησή του με τους αρμόδιους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στην Αθήνα, ακολούθησε η συμμετοχή σε συνέδριο.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 η αρμόδια αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Βασιλένα Μητσιάδη, μαζί με τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα αθλητισμού κ. Άκη Αναστασίου και τη δημοτική σύμβουλο κ. Έφη Λεβέντη, παρακολούθησαν τη ημερίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Αυτή είχε ως θέμα τη «Βιώσιμη Λειτουργία των Κολυμβητηρίων» και με παριστάμενους περίπου 170 εκπροσώπους Δήμων και αθλητικών σωματείων, αναπτύχθηκε πλήθος θεμάτων. Αυτά σχετίζονταν, είτε με τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας, είτε με παρουσίαση προτάσεων για συγκεκριμένες παρεμβάσεις, είτε με ενημέρωση για τα νέα υλικά και τις νέες τεχνολογίες. Ένα άλλο σκέλος, όμως, αφορούσε στις αδειοδοτήσεις όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων, ένα πρόβλημα που υφίσταται σε όλη τη χώρα, με αποτέλεσμα την απόδοση εκ νέου παράτασης για το τέλος Ιουνίου. Ο Δήμος Τρικκαίων είχε προωθήσει τις σχετικές διαδικασίες πριν την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής.
Ένα τρίτο και σημαντικό ζήτημα που αναπτύχθηκε, ήταν η ανάγκη συνεργασιών με ΤΕΦΑΑ. Ειδικά σε αυτόν τον τομέα, όπως ανέφερε η αντιδήμαρχος κ. Μητσιάδη, υπάρχει ήδη μια σαφής κίνηση για τη συνεργασία με τη ΣΕΦΑΑ Τρικάλων, προς όφελος των πολιτών., Συγκεκριμένα, οη ΣΕΦΑΑ έχει προτείνει στον Δήμο τη χρήση των εγκαταστάσεων του Κολυμβητηρίου για την υλοποίηση προγραμμάτων που θα αξιοποιηθούν για την άσκηση των πολιτών στον Δήμο Τρικκαίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης