"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Προώθηση τοπικών προϊόντων σε όλο τον κόσμο

lafarm

Σχετικά άρθρα

meteora_

Ενημερωτική εκδήλωση που αφορά Έλληνες παραγωγούς διοργάνωσε  το νέο portal ψηφιακής έκθεσης και προώθησης  Ελληνικών προϊόντων exportsgr.com στην αίθουσα «Νίτσας Λιάπη» στην Καλαμπάκα.

Παρευρέθη ο Προηγούμενος της Ιεράς Μονής του Μεγάλου Μετεώρου γέροντας Αθανάσιος, η Βουλευτής του Νομού κα Δριτσέλη Παναγιώτα, ο πρώην Βουλευτής κος Βλαχογιάννης  Ηλίας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Μπουτίνας Ιωάννης, ο πρώην Δήμαρχος Βασιλικής κος Ζιάγκας Βάϊος,  Δημοτικοί Σύμβουλοι Καλαμπάκας και πολλοί Επιχειρηματίες.

Στην εκδήλωση αναλύθηκε ή ιδέα, το όραμα και ο τρόπος υλοποίησης του exportsgr.comαπό μέλη της εταιρείας, αλλά και από  έγκριτους  επιστήμονες όπως τον οικονομολόγο κ. Βλαχογιάννη Γιώργο  (σύμβουλο της επιχείρησης) και τον Αντιπρόεδρο του ΚΕΝΑΚΑΠ κ. Βάϊο Κουτή.

Οι ομιλητές μίλησαν για την ιδέα στο κοινό που κατέκλυσε την αίθουσα για να παρακολουθήσει την εκδήλωση, η οποία σημείωσε τεράστιο ενδιαφέρον και απήχηση.

Να σημειώσουμε πως η εκδήλωση αυτή είναι η αρχή μιας σειράς εκδηλώσεων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας μιας και το exportsgr.comαφορά το σύνολο των Ελλήνων παραγωγών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης