"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Πρωτιά δύο Τρικαλινών σε Πανελλήνια ημερίδα Μπριτζ Και επιτυχία σε διεθνές επίπεδο από τον δάσκαλο του Ομίλου κ. Γ. Δημητρακόπουλο

lafarm

Σχετικά άρθρα

mpriz a
Με μια σημαντική επιτυχία και μάλιστα πρωτιά σε πανελλήνιο επίπεδο ολοκλήρωσε τον κύκλο μαθημάτων 2014-15 ο Όμιλος Τρικάλων Μπριτζ «Η Άμιλλα». Συγκεκριμένα σε πανελλήνια ημερίδα μεταξύ μαθητών που έγινε στις 13 Ιουνίου στην Αθήνα το μοναδικό ζευγάρι Τρικαλινών που συμμετείχε και συγκεκριμένα οι Βασίλης Καραγκούνης-Γιώργος Γεωργάκης πήρε την πρώτη θέση μεταξύ 78 ζευγαριών, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για μια δυναμική παρουσία των ίδιων και του Ομίλου σε ανώτερα επίπεδα.
mpriz 2
Τούτο ενισχύεται άλλωστε και από την επιτυχία του δασκάλου του Ομίλου κ. Γιώργου Δημητρακόπουλου, από τη Λάρισα, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Μπριτζ και φυσικά οφείλουμε να του απευθύνουμε τα θερμά συγχαρητήρια για τη διάκριση που επέτυχε. Στον κ. Δημητρακόπουλο και την Ομοσπονδία Μπριτζ οφείλεται το ξεκίνημα προ διετίας και η εξέλιξη του Μπριτζ στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα, ενός αθλήματος που αποκαλείται και «Σκάκι της Τράπουλας» χάρη στο συνδυασμό πνευματικών – στρατηγικών δεξιοτήτων αλλά και της καλής παρέας που δημιουργείται ανάμεσα στους παίκτες.
Με την ολοκλήρωση του φετινού κύκλου μαθημάτων, στα ενθαρρυντικά στοιχεία, θα πρέπει να συμπεριλάβουμε την ανοδική πορεία που παρουσιάζει γενικότερα η ομάδα Μπριτζ των Τρικάλων με αυξημένο αριθμό παικτών που έλαβαν μέρος σε πέντε μαθητικές πανελλήνιες ημερίδες παιχνιδιού. Μετά την ανάπαυλα του καλοκαιριού, μέσα στον Οκτώβριο στο φουαγιέ του Ξενοδοχείου «Αχίλλειο» θα ξεκινήσει από τον κ. Δημητρακόπουλο ο νέος κύκλος μαθημάτων Μπριτζ. Θα προηγηθεί σχετική ανακοίνωση του Ομίλου για το χρόνο έναρξης των μαθημάτων ώστε να τα παρακολουθήσουν όσοι ενδιαφέρονται, καλό επίσης είναι το άθλημα να προσελκύει όλο και περισσότερο τις νεαρότερες ηλικίες.
Όμιλος Μπριτζ Τρικάλων «Η Άμιλλα»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης