"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 11 Μαρτίου το πρωί θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γόμφων. Εν συνεχεία θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού  Δημητρίου Ζαρκάδα.

Το απόγευμα στις 6:00, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πυργετού απότμημα Ιερών Λειψάνων των Αγίων και Θαυματουργών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού. Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.

Την Κυριακή 12 Μαρτίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πυργετού. Εν συνεχεία θα τελέσει το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Νικολάου Χαντζιάρα.

Το απόγευμα στις 6:00, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων τα «Άχραντα Πάθη» του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού από την Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιαλείας προς ευλογία του πιστού λαού της επαρχίας μας. Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Γ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού.

Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου το απόγευμα στις 5:30  θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Κρήνης.

Εν συνεχεία στις 6:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου και των Εγκωμίων προς τα «Άχραντα Πάθη» στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Την Τρίτη 14 Μαρτίου το απόγευμα στις 5:30  θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βαλτινού.

Ακολούθως στις 6:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου και θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου το απόγευμα στις 5:30  θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κρηνίτσας.

Εν συνεχεία το βράδυ 7:00 έως 9:00  θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων επί τη ελεύση των «Αχράντων Παθών» του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 11:00 το πρωί θα μεταβεί στο στρατόπεδο Καβράκου για την τελετή παράδοσης- παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.

Το βράδυ 7:00 έως 9:30  θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη ελεύση των «Αχράντων Παθών» του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού και επί τη εορτή του Οσίου πατρός ημών Αλεξίου, του ανθρώπου του Θεού. Στο τέλος θα τελέσει Ιερό Μνημόσυνο για το μακαριστό Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κυρό Αλέξιο.

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 5:00 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία της Γ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Ζάρκου.

Ακολούθως στις 7:30, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων τεμάχιο του Τιμίου και Ζωοποιού ΣταυρούΕν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία της Γ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Περί ώρα 9:00 το βράδυ θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία της Γ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών στον ίδιο Ιερό Ναό και εν συνεχεία θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όταν η θρησκεία ενός λαού τον πείθει να πιστεύει σε μεταφυσικές παλαβομαρες, όπως π.χ ανάσταση νεκρών, θαυματουργές εικόνες, λειψανα και παντόφλες αγίων, παράδεισο και κόλαση κλπ, τότε αυτομάτως τον καθιστά ευάλωτο να ενστερνίζεται τυφλά, άκριτα και ανορθολογικα οποιονδήποτε τσαρλατάνο προπαγανδιστή πολιτικό. Αυτός είναι και ο ουσιαστικός λόγος της ύπαρξής ακομη των θρησκειών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης