"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Πρόεδρος Δ.Σ. Φαρκαδόνας ο Ηλ. Καραμάνος

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην εκλογή του νέου προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας προχώρησαν στην πρώτη συνεδρίαση του σώματοςί οι δημοτικοί σύμβουλοι.Στην πρώτη ειδική συνεδρίαση συνεδρίαση του Σώματος προέδρευσε η αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικών Θεμάτων κα Ελένη Στεργίου Μπότη η οποία συγκέντρωσε τους περισσότερους σταυρούς στις εκλογές του περασμένου Μαΐου.

Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου προτάθηκε ο κ. Ηλίας Καραμάνος. Κατά την ψηφοφορία που ακολούθησε εκλέχθηκε με σχεδόν απόλυτη πλειοψηφία λαμβάνοντας 24 ψήφους υπέρ και 1 λευκό.

Από την ειδική συνεδρίαση απουσίαζε ο κ. Κώστας Οικονόμου, ενώ ο κ. Γιάννης Μητρούσιας δεν έχει ορκιστεί ως δημοτικός σύμβουλος και σύμφωνα με την νομοθεσία θα αντικατασταθεί, με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας, από την κ. Παναγιώτα Γάτσιου.Για την θέση του αντιπροέδρου προτάθηκε ο κ. Χρήστος Φιλιππίδης, από την μείζονα αντιπολίτευση.

Ο κ. Φιλιππίδης έλαβε 24 υπέρ και 1 λευκό και αναδείχθηκε αντιπρόεδρος του Σώματος.

Για την θέση του γραμματέα σύμφωνα με τον νόμο, θα έπρεπε να προταθεί από την ομάδα του Οικονόμου.

Ο πρώην δήμαρχος απουσίαζε και η δημοτική σύμβουλος της παράταξής του κα Βασιλική Πλιάτσικα δεν δέχθηκε να συμμετέχει ως γραμματέας.

Αρνητικός και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης για να λάβει τη γραμματεία εμφανίστηκε και ο κ. Αποστόλης Θωμόπουλος.Μετά από αυτή την εξέλιξη προτάθηκε ο κ. Κώστας Κοσμάς από τη συμπολίτευση όπου και εκλέχθηκε με 24 υπέρ και 1 λευκό.

ds_farkadona2ds_farkadona3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης