"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.9 C
Trikala

Πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γραμμένος!Νέα σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο

lafarm

Σχετικά άρθρα

H παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου επικράτησε πανηγυρικά απέναντι στην αντίστοιχη του Γιώργου Καλαντζή στις εκλογές της ΕΠΟ, καθώς έπεσαν στο κενό οι προσπάθειες αναβολής των αρχαιρεσιών από τα απομεινάρια του προηγούμενου καθεστώτος.

Στη διαδικασία εκλογής της νέας διοίκησης που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί σε ξενοδοχείο της Αθήνας, ο Βαγγέλης Γραμμένος πήρε 48 ψήφους, έναντι 21 του Γιώργου Καλαντζή. Υπήρξαν 2 λευκά.

Θυμίζεται ότι οι ψήφοι ήταν συνολικά 71. Οι 54 από τις ΕΠΣ, 16 από τις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας και μία από τη Football League. 

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέου προέδρου είχε προδιαγραφεί λίγο νωρίτερα με την της έγκριση του καταστατικού, αφού το 49-19 υπέρ της έγκρισης δεν άφηνε περιθώρια στον Γιώργο Καλαντζή ώστε να ελπίζει ότι μπορεί να «γυρίσει» την κατάσταση.

Πλέον το ελληνικό ποδόσφαιρο γυρίζει οριστικά σελίδα, κλείνοντας μια και καλή την πόρτα στο σύστημα που το βάλτωσε σε όλα τα επίπεδα, το έφερε στην πλήρη ανυποληψία και λειτουργούσε -σχεδόν αποκλειστικά- υπέρ μόνο μίας συγκεκριμένης ομάδας. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης