"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Πρόκριση ΑΟΤ!!! 0-0 με την Κέρκυρα

lafarm

Σχετικά άρθρα

.

Ο Σωτήρης Αντωνίου δικαιώθηκε για το ροτείσον που έκανε καθώς παρά το γεγονός ότι παρέταξε ομάδα με παίκτες με ελάχιστη ή και καθόλου συμμετοχή μέχρι τώρα δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν την ισοπαλία από την Κέρκυρα με το αγαπημένο τους 0-0.

Η Κέρκυρα σε καμία περίπτωση δεν προβλημάτισε τους «κυανέρυθρους» που ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και θα μπορούσαν και να σκοράρουν αλλά το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας φάνηκε και στο βάθος του πάγκου. Ντιατά και Ζγκούρι, φιλότιμοι μεν (ειδικά ο πρώτος) αλλά από εκτελεστική δεινότητα μηδέν.

Οι υποτονικοί Κερκυραίοι πήγαν προς το τέλος του αγώνα να ζωηρέψουν και παρά λίγο να μας κάνουν …κηδεία όταν στις καθυστερήσεις βγήκαν όλοι μπροστά σε ένα στημένο (ανάμεσα τους και ο τερματοφύλακας Κουτζαβασίλης) αλλά το γκολ που σημείωσε ο Γεωργίου προήλθε από πεντακάθαρη θέση οφσάιντ και δικαίως ακυρώθηκε.

Το παιχνίδι έληξε λοιπόν ισόπαλο χωρίς τέρματα και με τον βαθμό που πήραν τα Τρίκαλα προκρίθηκαν στην επόμενη φάση μαζί με τον Ατρόμητο από τον ίδιο όμιλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κουτσιαύτης (Άρτας)με βοηθούς τους κ.κ. Ποντίκη (Πρέβεζας), Πασχάλη (Ηπείρου). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους  Πάνο (9′), Ντιατά (65′), Βέρτζο (76′),Τεγούση (85′), Αθανασόπουλο (90′) του ΑΟΤ και Κρητικό (42′), Μπαλάφα (76′), Κόντο (77′), Αναστασίου (90′)της Κέρκυρας.

ΑΟ Τρίκαλα (Σωτ. Αντωνίου): Αθανασόπουλος, Πάνος, Χιντζίδης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Τζόκιτς (58′ Τόμιτς), Τεγούσης, Γροντής, Τσίπρας, Μίλιεβιτς (55′ Ανδρεόπουλος), Ντιατά (75΄Ζγκούρι)

Κέρκυρα (Αλ. Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ατρυματάς, Κρητικός, Ζορμπάς, Σπίνουλας (54′ Γεωργίου), Κόντος, Μελικιώτης (81′ Βάργκας), Αναστασίου, Μπαλάφας (54′ Γκόμεζ), Μπάουμαν, Γρομητσάρης

 

sportrikala.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης