"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Πρότυπο αγνής ψυχής και πνευματικής καλλιέργειας η Ζωή Αργύρη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η 26χρονη Ζωή Αργύρη με καταγωγή από τη Φαρκαδόνα μας άγγιξε με το βιβλίο της (οδηγός αυτοβελτίωσης) με τίτλο “Ισορροπία ~ κατακτώντας την ευτυχία” ένα χρόνο πριν το οποίο κέρδισε τις καρδιές του αναγνωστικού κοινού και των κριτικών και αναδείχθηκε στο top10 των βιβλίων της χρονιάς στα βραβεία Public.

Παράλληλα, έγινε γνωστή από πολύ μικρή ηλικία μέσω των άρθρων της στον ελληνικό τύπο αλλά και διαδικτυακά sites έγκριτων ψυχολόων αλλά μέσω των δράσεών της καθώς είναι παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας με εξειδίκευση στην Παιδοψυχολογία και καθημερινή ενασχόληση με τα παιδιά τα οποία λατρεύει και όπως λένε όσοι τη γνωρίζουν καθώς και συνάδελφοι και γονείς των παιδιών είναι πολύ τυχερά που έχουν τέτοια δασκάλα.

Αυτή τη φορά μας συγκίνησε με την ενεργό εθελοντική της δράση η οποία λαμβάνει χώρα από τότε που ήταν μόλις 17 ετών και έχει συνδράμει σε δεκάδες παιδιά αλλά φέτος απέκτησε παγκόσμια ισχύ καθώς όπως τυχαία πληροφορηθήκαμε από μία Ελληνίδα Καθηγήτρια Πανεπιστημίου με καταγωγή από Τρίκαλα, η γλυκιά Ζωή, που πιο αντιπροσωπευτικό όνομα δεν θα μπορούσε να έχει, είναι εθελόντρια και ερευνήτρια σε μία μη κυβερνητική οργάνωση για υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Ο αλτρουισμός και η άπλετη αγάπη της για τα παιδιά που εκφράζεται εκτός του επαγγέλματός της και στον εθελοντισμό μας κάνει περήφανους που ένα τόσο νέο και γλυκό κορίτσι από τα μέρη μας ζεσταίνει τις καρδιές ανθρώπων και ειδικά παιδιών που το έχουν ανάγκη.

Ζωή είμαστε περήφανοι που σε μια τόσο σκληρή εποχή υπάρχουν ακόμη Άνθρωποι με αυτή την παλαιάς κοπής, αγνή και αληθινή προσωπικότητα!!! Συνέχισε το πολύτιμο έργο σου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης