"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Πρόχειρος και κακόγουστος ο διάκοσμος στην Καλαμπάκα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δειλά-δειλά και πολύ πρόχειρα, όπως εκ τους αποτελέσματος αποδεικνύεται, ξεκίνησε ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός της Καλαμπάκας.
Αποκαρδιωτική στην κυριολεξία είναι η εικόνα που παρουσιάζουν τα δέντρα στο κέντρο της πόλης που έχουν πεταμένα πάνω τους τα μπλε λαμπάκια.
Περισσότερο… τρομακτική είναι η εικόνα της οδού Μετεώρων, μια που τα κακοκουτσουρεμένα δέντρα της απέκτησαν και… διάκοσμο για να τονίζονται ακόμη περισσότερο τα χάλια τους.
Επίσης, στην οδό Ιωαννίνων άναψαν τα παλιά φωτιστικά, μερικά εκ των οποίων έχουν αλλοιωθεί σημαντικά, αποδεικνύοντας κι εδώ την προχειρότητα.
Για να μην επαναλαμβάνουμε λάθη του παρελθόντος, καλό θα είναι να μάθουμε επιτέλους σε αυτή την πόλη ότι δεν μπορούμε να αναθέτουμε στον οποιονδήποτε δημοτικό υπάλληλο να κρεμάσει ένα καλώδιο από διαμέρισμα ή από κολώνα σε ένα δέντρο, στο οποίο θα έχουμε πετάξει όπως νά’ ναι πάνω του λαμπάκια.
Αν μη τι άλλο, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να επιμεληθούν τον εορταστικό διάκοσμο της πόλης και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους ειδικούς. Τώρα που είναι αρχή, ας διορθωθούν οι παραφωνίες και ας δοθεί περισσότερη προσοχή στην ολοκλήρωση του στολισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης