"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Πρώτη η ΔΑΚΕ στις εκλογές Δασκάλων και Καθηγητών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πρώτη δύναμη στους δασκάλους και στους νηπιαγωγούς για το νέο Υπηρεσιακό Συμβούλιο (ΠΥΣΠΕ) αναδείχθηκε η ΔΑΚΕ με 342 ψήφους και ποσοστό 34,8%, δεύτερη δύναμη η ΔΗΣΥ – ΑΚΕ («Δημοκρατική Συνεργασία – Ανεξάρτητες Κινήσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε.– Ανεξάρτητες Κινήσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων ΔΗ.ΣΥ. – Α.Κ.Ε.») με 276 ψήφους και ποσοστό 28%, ακολουθεί η «Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων Ε.Κ.Ε.». με 154 ψήφους και ποσοστό 15%, η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» με 95 ψήφους και ποσοστό 9,6% και τέλος, η «Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση (Παρεμβάσεις – Κινήσεις – Συσπειρώσεις Π.Ε» με 83 ψήφους και ποσοστό 8,4%. Συνολικά, ψήφισαν 983 δάσκαλοι και νηπιαγωγοί, ενώ υπήρξαν 33 άκυρα ψηφοδέλτια.

Πρώτη δύναμη ήρθε η ΔΑΚΕ και στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο (ΠΥΣΔΕ) των καθηγητών, λαμβάνοντας 354 ψήφους, ενώ η «Πρωτοβουλία Καθηγητών» ήρθε δεύτερη με 230 ψήφους. Ακολουθεί η «Αγωνιστική Συσπείρωση» με 177 ψήφους και «Ανεξάρτητη Κίνηση Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών (ΠΑΣΚ-ΠΕΚ-ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΚΕΝΤΡΟ-ΔΗΜΑΡ» με 79 ψήφους. Ψήφισαν 885 καθηγητές και υπήρξαν 846 έγκυρα ψηφοδέλτια, καθώς και 45 άκυρα.

Εκλέγονται στο ΠΥΣΔΕ Τρικάλων από το συνδυασμό Δ.Α.Κ.Ε Δ.Ε ο Ευάγγελος Κίτος και από το συνδυασμό ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ η Ουρανία Παπαζεύκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης