"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Πυρ και μανία ο Αβραμόπουλος με Τσίπρα – Δεν του βγήκε στο τηλέφωνο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Avramopoulos
Ιδιαίτερα ενοχλημένος από τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα της προεδρικής εκλογής, εμφανίζεται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, ο κοινοτικός επίτροπος είχε διαβεβαιώσεις από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ότι εκείνος θα είναι η επιλογή του για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα, παρά τις εσωκομματικές αντιδράσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr την Κυριακή το βράδυ, ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στον Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος είχε έρθει από την Παρασκευή το βράδυ στην Αθήνα αναμένοντας την ανακοίνωση.

«Δημήτρη, έχω κάποιες αντιδράσεις από το κόμμα, αλλά θα τις ξεπεράσω» φέρεται να του είπε ο Πρωθυπουργός.

Οι Τσίπρας και Αβραμόπουλος, συνομίλησαν επίσης αρκετές φορές και την Κυριακή αλλά και την Δευτέρα ενόσω βρίσκονταν σε εξέλιξη το κρίσιμο Eurogroup.

Η Αριστερή Πλατφόρμα πίεζε ασφυκτικά – όπως και αρκετοί άλλοι – να μην γίνει αποδεκτή η λύση Αβραμόπουλου και έθεταν ως όριο αμοιβαίας υπαναχώρησης τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Έτσι το τηλέφωνο του κοινοτικού επιτρόπου «σίγησε» καθώς δεν δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Έλληνα Πρωθυπουργό τις τελευταίες 48ώρες. Ο Τσίπρας «εξαφανίστηκε» και δεν του τηλεφώνησε ούτε χθες ούτε την Τρίτη. Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του iefimerida.gr ο Αλ. Τσίπρας δεν του τηλεφώνησε καν πριν την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Τον κάλεσε στο τηλέφωνο μετά, αφού είχε ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου. Εμφανώς πικαρισμένος από την αντιμετώπιση που έτυχε, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν βγήκε στο τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης