"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις για το επίδομα πετρελαίου – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

lafarm

Σχετικά άρθρα

Από την ερχόμενη εβδομάδα, δηλαδή μετά τις 15 Δεκεμβρίου αναμένεται να ανοίξει στο σύστημα του TAXISnet η εφαρμογή για το επίδομα πετρελαίου.

Παράλληλα, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να εκδοθεί από το υπουργείο Οικονομικών και η σχετική απόφαση, με την οποία θα καθορίζονται και τα κριτήρια για την χορήγησή του.

Με το άνοιγμα της εφαρμογής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν άμεσα αίτηση για τις ποσότητες πετρελαίου που έχουν αγοραστεί από τις 15 Οκτωβρίου.

 Η αίτηση
 Η αίτηση για το πετρέλαιο θέρμανσης υποβάλλεται στη σχετική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ. Οι φορολογούμενοιμε τους κωδικούς πρόσβασής τους, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέσω του Taxisnet, όταν ανοίξει η πλατφόρμα, προκειμένου να ενταχθούν στο Μητρώο Δικαιούχων του επιδόματος.

 

Στην αίτηση μεταξύ των άλλων αναγράφονται:ΑΦΜ, ονοματεπώνυμό, αριθμός εξαρτώμενων τέκνων, αριθμός τραπεζικού λογαριασμού ΙΒΑΝ, αριθμός παροχής ηλεκτρικού ρεύματος του ακινήτου, καθώς και η επιφάνεια της κύρια κατοικίας.

Τονίζεται ότι το επίδομα θα αρχίσει να καταβάλλεται μετά την 1η Ιανουαρίου και η πρώτη δόση του επιδόματος θα χορηγηθεί εντός του επόμενου μήνα για τις ποσότητες πετρελαίου που θα έχουν αγοραστεί από 15 Οκτωβρίου 2017 μέχρι το τέλος της χειμερινής σεζόν.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης