"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

«Πύλη Αξιών» από τον Βαλάντη Τσιούτσια

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πύλης επέλεξε σήμερα Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 , ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης κ. Βαλάντης Τσιούτσιας, για την παρουσίαση του Εκλογικού του Συνδυασμού, με την επίσημη πλέον ονομασία «Πύλη Αξιών», μέσω της επίσημης ιδρυτικής διακήρυξης αυτού, παρουσία αρκετού κόσμου.

Τον κ. Τσιούτσια προλόγισε η συνταξιούχος εκπαιδευτικός κα Γιώτα Πάνου, η οποία υπήρξε & δασκάλα του υποψηφίου στα μαθητικά του χρόνια, αλλά & υποψήφια δημ. σύμβουλος σήμερα με τον συνδυασμό «Πύλη Αξιών» του κ. Τσιούτσια.

Η κα Πάνου αφού αναφέρθηκε εν τάχει στο βιογραφικό του κ. Τσιούτσια, έδωσε τον λόγο στον ίδιο, καλώντας τον στο Βήμα,  απ’ όπου παρουσίασε το όνομα, το έμβλημα, τις θέσεις & τους βασικούς άξονες του προγράμματος του Συνδυασμού του.

Για τον κ. Τσιούτσια, το βασικό συστατικό θεμέλιο για έναν Δήμο συνιστούν η σύνεση, ο σεβασμός, η ειλικρίνεια, η συνεργασία, η δικαιοσύνη, η εμπιστοσύνη, η υπευθυνότητα & η δημιουργικότητα, ενώ οι βασικοί άξονες του προγράμματός του συνοψίζονται ως εξής:

  • Ποιοτική αναβάθμιση του Δήμου & βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών
  • Πολιτισμική & πολιτιστική ανάπτυξη του & υποστήριξη του αθλητισμού
  • Ενίσχυση της Γεωργίας & της Κτηνοτροφίας
  • Προβολή του Δήμου & ανάπτυξη του τουρισμού

Ο κ. Τσιούτσιας σχολιάζοντας την σημερινή επικρατούσα κατάσταση στο Δ. Πύλης, θεωρεί ότι αυτή βρίσκεται σε παρακμή & φθίνουσα πορεία λόγω απραξίας, έλλειψης σχεδιασμού, παραλήψεων & αβλεψίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχει καταλήξει να είναι ο «φτωχός συγγενής των Δήμων του Νομού». Στοιχεία τα οποία, σύμφωνα με την άποψή του, επιβάλλουν αλλαγή πορείας.

Για την παρούσα επικρατούσα κατάσταση στο Δήμο Πύλης ο κ. Τσιούτσιας είπε χαρακτηριστικά πως: «Η παρούσα δημοτική Αρχή δεν άμοιρη των ευθυνών, καθώς αυτή δεν έχει εκπονήσει κανένα σχέδιο, κανέναν προγραμματισμό…με μια κουβέντα είναι του…»Πέρνα μέρα να διαβώ»».

Με όχημα & κινητήρια δύναμη μια δυναμική ομάδα αποτελούμενη από παραγωγικά, ενεργά & κοινωνικά ευαισθητοποιημένα άτομα, προσωπικότητες με ήθος, σύστημα αξιών, όραμα, διάθεση για προσφορά & κυρίως αγάπη για τον Δήμο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Τσιούτσιας, θα βαδίσει στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές του Μάη, διεκδικώντας την ψήφο του κόσμου, υποσχόμενος να φανεί αντάξιος των προσδοκιών όλων.

PyliNews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης