"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.4 C
Trikala

Π. Δριτσέλη : Καλούς αγώνες!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι εκλογές για τον Πρόεδρο, την Κεντρική Επιτροπή και το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αποτέλεσαν μία γιορτή δημοκρατίας.

Το κόμμα μας έγινε ακόμα πιο μαζικό, χιλιάδες νέα μέλη εγγράφηκαν και ψήφισαν, ενώ ταυτόχρονα εμβαθύναμε την δημοκρατική συμμετοχή σε όλα τα επίπεδα, από την ψήφο για την εκλογή των μελών της Κεντρικής μας Επιτροπής, μέχρι την ηλεκτρονική ψηφοφορία για τις καταστατικές αλλαγές μας.

Πλέον, με 172.000 μέλη ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αποτελεί το πιο μαζικό, δημοκρατικό και σύγχρονο αριστερό κόμμα της Ευρώπης. Και στα Τρίκαλα ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία κατόρθωσε να διπλασιάσει τα μέλη του και να εκλέξει δύο μέλη στην Κεντρική Επιτροπή.

Καθήκον μας τώρα να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά, ώστε το μεγάλο αυτό κόμμα να οδηγήσει την χώρα σε μία νέα προοδευτική διακυβέρνηση. 

Με την ανακοίνωση και των τελικών αποτελεσμάτων από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, καταρχάς όλα τα μέλη μας που εργάστηκαν εθελοντικά για την επιτυχημένη διεξαγωγή των εκλογών κι επίσης όλες και όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους και να υπογραμμίσω ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να πετύχουμε αυτό που ο Πρόεδρος μας έχει ορίσει ως κεντρικό μας στόχο.

Να κάνουμε, δηλαδή, τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ ακόμα πιο ισχυρό.

Καλούς αγώνες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης