"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Π.Σ. «ΤΟ ΒΑΡΟΥΣΙ» : προβάλλει αρνητικά πρότυπα ο Δήμος Tρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Varousi
Με έκπληξη διαβάσαμε στον τοπικό τύπο, ότι σε εκδηλώσεις που ετοιμάζει ο Δήμος για να τιμήσει τον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη Β. Τσιτσάνη περιλαμβάνεται και θεατρική παράσταση «ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ» που έχει και μικρή ταινία που γυρίστηκε σε παραδοσιακό σπίτι στο ΒΑΡΟΥΣΙ.

Επειδή όπως σας έχουμε εξηγήσει κ. Δήμαρχε κατά την προεκλογική σας επίσκεψη στα γραφεία του Συλλόγου μας στις 4/4/2014, ο Σακαφλιάς που ήταν κατάδικος των φυλακών Τρικάλων δεν έχει καμία σχέση με το ΒΑΡΟΥΣΙ ούτε και με την πόλη των Τρικάλων σας είπαμε να απαλείψετε από το υπόμνημα σας την υπ.αρ. 8 πρότασή σας που αναφέρατε «’Αναβίωση του μύθου της περιοχής από τα «στενά των Τρικάλων» (Τσιτσάνης, Σακαφλιάς)’, με καθιέρωση γιορτών Παλιάς Πόλης» και υποσχεθήκατε ότι θα το κάνετε.

Γιορτές Παλιάς Πόλης μέχρι στιγμής δεν έχουν προγραμματιστεί, ίσως είναι ακόμη γρήγορα.

Αντ’ αυτού, παρά τις υποσχέσεις σας, βλέπουμε να δίνονται παραστάσεις και μάλιστα υπό την αιγίδα του Δήμου, που τιμούν και ηρωοποιούν έναν κατάδικο του κοινού ποινικού δικαίου, ο οποίος επαναλαμβάνουμε δεν είχε καμία σχέση με το ΒΑΡΟΥΣΙ και ήταν παλιός έγκλειστος στις φυλακές των Τρικάλων για κακουργηματικές πράξεις.

Επειδή η παραπάνω εκδήλωση παραποιεί και κακοποιεί την ΙΣΤΟΡΙΑ και προβάλλει ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ, επικίνδυνα και επιβλαβή για τα παιδιά μας, σας προσκαλούμε να την ακυρώσετε.

Ελπίζουμε ότι θα κατανοήσετε πλήρως τις εύλογες και δικαιολογημένες ανησυχίες μας και θα ανταποκριθείτε στα δίκαια αιτήματα μας και θα θελήσετε να μας ενημερώσετε εγγράφως για τις σχετικές ενέργειες σας.

Το Δ.Σ.
Του Π.Σ. «ΤΟ ΒΑΡΟΥΣΙ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης